ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στη Μύκονο: Πάρτι με χανούμισσες μέσα σε εκκλησία - Έκαναν μέχρι και στριπτίζ

Σάλος στη Μύκονο: Πάρτι με χανούμισσες μέσα σε εκκλησία - Έκαναν μέχρι και στριπτίζ

Πάνω από 250 καλεσμένοι βρέθηκαν στο πάρτι που διοργανώθηκε από γνωστή οικογένεια του νησιού.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ιερός ναός της Μυκόνου μετατράπηκε σε... κλαμπ με χορεύτριες και στριπτίζ!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, γνωστή οικογένεια της Μυκόνου οργάνωσε γλέντι «απόλυσης» από τον Στρατό, με 250 καλεσμένους μέσα σε εκκλησία στην Ανω Μερά το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ιερός τόπος μετατράπηκε σε μπουζουξίδικο, όπου χόρευαν… χανούμισσες, ενώ το «κλου» της βραδιάς ήταν το στριπτίζ στο οποίο επιδόθηκαν δύο Μυκονιάτισσες τα ξημερώματα της Κυριακής!

Ολη η «υψηλή» κοινωνία της Μυκόνου έδωσε το «παρών» στο πρωτοφανές δρώμενο, που διοργάνωσε η γνωστή οικογένεια για να γιορτάσει το γεγονός της απόλυσης δύο μελών της από τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των καλεσμένων κάποιοι είχαν δυο ημέρες πριν την ονομαστική τους εορτή και γενέθλια!

Το εξοργιστικό είναι πως από το προκλητικό πάρτι «παρέλασαν» ακόμη και τοπικοί άρχοντες, που αγνόησαν επιδεικτικά τα μέτρα αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και λικνίζονταν στους ρυθμούς των τραγουδιών του γνωστού καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Δρούλια!

Η οικογένεια δεν περίμενε καν να ανακοινωθεί η επαναλειτουργία των εστιατορίων, των κλαμπ και των μπαρ, και δίχως ιερό και όσιο αποφάσισε να διοργανώσει το πάρτι μέσα σε μια εκκλησία! Και για να γίνει ακόμη πιο βλάσφημο το σκηνικό, κάλεσε… χανούμισσες να χορεύουν προκλητικά μπροστά στο υπόλοιπο κοινό, που συμμετείχε ακολουθώντας τα πρόστυχα λικνίσματά τους.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Το περιστατικό που θυμήθηκε η 34χρονη – Ψάχνουν την… πορεία του καυστικού υγρού

Σχετικές ειδήσεις