ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις - «φωτιά» για τη μαυροντυμένη

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις - «φωτιά» για τη μαυροντυμένη

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Νέα στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η αστυνομική έρευνα.

Αναλύοντας βίντεο και μαρτυρίες, οι Αρχές ανακάλυψαν, ότι η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης μια ημέρα πριν, την Τρίτη δηλαδή, και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα.

Όπως αναφέρει το Star, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν εκείνη την ημέρα έκανε την πρώτη απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα ή αν επόπτευε το χώρο, αν αναζητούσε δηλαδή τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες και πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες.

Η δράστις αποχώρησε από το σημείο ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που η Ιωάννα μπήκε στον χώρο εργασίας της.

Εν τω μεταξύ, ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη δράστη φέρεται να έχει καταθέσει ότι «πήρα κλήση να βρίσκομαι σε συγκεκριμένη διεύθυνση στην οδό Θησέως. Γνώριζα ότι περίμενα γυναίκα. Έφθασα και μετά από λίγα λεπτά ήρθε η πελάτισσα. Φορούσε μάσκα. Άνοιξε την πόρτα και επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος. Σε όλη τη διαδρομή δε μιλούσε».

Δύο νέα πρόσωπα καλούνται για καταθέσεις

Μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει πάνω από 25 μάρτυρες τόσο από το φιλικό οικογενειακό όσο και από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η επίθεση.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέρεται να παρουσιάζουν δύο άντρες που θα κληθούν από τις Αρχές. Ένας πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη και η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και ένας στενός της φίλος με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Ειδικά στον δεύτερο, η έρευνα επικεντρώνεται στο αν το κορίτσι του είχε πει για απειλές που ενδεχομένως να δεχόταν. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί η Ιωάννα δεν είχε απειληθεί όπως έχει πει και η ίδια στην Αστυνομία.

Τέλος, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δεν αποκλείουν η επίθεση στην Ιωάννα να ήταν συμβόλαιο ακόμα και για θάνατο και από καθαρή τύχη το κορίτσι δεν έχει εισπνέσει ή καταπιεί το καυστικό υγρό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο Μητσοτάκη για απομόνωση της Τουρκίας: Πώς απαντά η Αθήνα στις προκλήσεις