ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: «Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα σπίτι» λέει ο αδερφός της

Μαρκέλλα: «Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα σπίτι» λέει ο αδερφός της

Νέα στοιχεία για την δράση της 33χρονης που άρπαξε την Μαρκέλλα - Βίντεο ντοκουμέντο με την 33χρονη να ψωνίζει στην Κατερίνη λίγη ώρα πριν την σύλληψή της -  Ο αδερφός της 10χρονης αποκάλυψε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι το κορίτσι να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Ήρθαμε να μας εξετάσει η κ. Εισαγγελέας όλους σαν οικογένεια, να μας δει, να μας ρωτήσει κάποια πράγματα που θέλει. Λογικό είναι και ένα πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουνε, το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και η Μαρκέλλα θα γυρίσει σπίτι. Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα σπίτι, γιατί έχει βαρεθεί στο νοσοκομείο. Απ΄ ότι μου λέει της δίνουν όλη την ώρα ψαρόσουπα. Εντάξει χαρούμενη ήταν, με αγκάλιασε, με φίλησε. Θα πάω να την ξαναδώ, ελπίζω να μη χρειάζεται να πάω να την βλέπω στο Ιπποκράτειο, να είναι στο σπίτι, να την βλέπω κάθε ημέρα», ανέφερε ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας.

Βίντεο ντοκουμέντο: Για ψώνια η 33χρονη στην Κατερίνη

Η αστυνομία εξετάζει αυτή τη στιγμή αν η 33χρονη κατηγορούμενη είχε συνεργούς στην υπόθεση της απαγωγής, ενώ σε βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη σύλληψή της φαίνεται η κατηγορούμενη να σκορπίζει χρήματα στην αγορά της Κατερίνης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το Olympospieria.com, η γυναίκα που κατηγορείται για τον βιασμό και την απαγωγή της Μαρκέλλας φορούσε γυαλιά και φαίνεται ότι είχε κουρέψει το μαλλί της πολύ κοντό, ενώ δίπλα της είχε και μια πράσινη βαλίτσα. Πλήρωσε με μετρητά, ενώ φαίνεται ιδιαίτερα βιαστική.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και άλλα βίντεο που τους κάνουν να πιστεύουν ότι η 33χρονη ξόδευε με άνεση μετρητά στην ολιγοήμερη παραμονή της στην Κατερίνη.

Απορίας άξιο πού βρήκε τόσα χρήματα

Η 33χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς τις κινήσεις της μετά την απελευθέρωση της Μαρκέλλας: πέταξε το κινητό της και με ένα ταξί έφθασε στην Κατερίνη, ενώ μόνο για τα τηλέφωνα που αγόρασε στη συνέχεια έδωσε 1.400 ευρώ.

«Πήγα στο κέντρο της Κατερίνης και αγόρασα δύο κινητά τηλέφωνα. Πήρα μια βαφή μαλλιών και μία κουρευτική μηχανή για να κουρέψω τα μαλλιά μου, για να μη με αναγνωρίζουν, γιατί έβλεπα στο ίντερνετ ότι έψαχναν μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά. Βρήκα μέσω airbnb ένα διαμέρισμα στην Κατερίνη. Είχα βάλει από τον λογαριασμό μου 700 ευρώ. Όταν έφθασα εκεί το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κουρευτώ και να βάψω τα μαλλιά μου», φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι πού βρήκε η 33χρονη τόσα χρήματα, απάντηση που αναμένεται να δώσει μαζί με άλλες τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Σοκάρουν οι περιγραφές της 33χρονης

Τα όσα περιέγραψε η 33χρονη για το πώς άρπαξε και συμπεριφέρθηκε στη Μαρκέλλα προκάλεσαν σοκ ακόμα και στους αστυνομικούς, ειδικά όταν τους αποκάλυψε πώς της έδωσε ναρκωτικά.

«Τη δεύτερη ημέρα ξαφνικά δεν την κρατούσαν τα πόδια και έπεσε στο χολ. Πήρα πίτσες για να φάμε, αλλά έφαγε μόνο ένα κομμάτι. Δεν ήταν πολύ καλά. Της έδωσα μέλι και μερέντα. Ήθελε να την πάω στη μαμά της. Φοβήθηκα ότι θα πνιγεί ή θα μείνει στον ύπνο της. Το βράδυ της Παρασκευής κοιμήθηκα στο σαλόνι για να μην την ξαναπειράξω», φαίνεται να δήλωσε στους αστυνομικούς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Star:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση: Σκότωσαν διάσημο τραγουδιστή στη μέση του δρόμου