ΕΛΛΑΔΑ

«Ιανός» - Καρδίτσα: Αγωνία για εγκλωβισμένο ζευγάρι ηλικιωμένων

«Ιανός» - Καρδίτσα: Αγωνία για εγκλωβισμένο ζευγάρι ηλικιωμένων

Εγκλωβισμένο βρίσκεται ζευγάρι ηλικιωμένων στο σπίτι του στο χωριό Καστανιά του δήμου Καρδίτσας καθώς λόγω της κακοκαιρίας έπεσε η στέγη την ώρα που κοιμόντουσαν.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Καρδίτσας προσπαθεί να φτάσει στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους δύο ηλικιωμένους.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, η 40χρονη αγνόησε το σήμα αστυνομικών κι επιχείρησε να περάσει το ρέμα, όπου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Παράλληλα, ο Κώστας Νούσιος αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας μίλησε στο MEGA και έκανε λόγο για δύο αγνοούμενος στην περιοχή.

«Έχουμε δύο αγνοούμενους, μια κοπέλα κι έναν κύριο 35 ετών. Γίνονται προσπάθειες από την ΕΜΑΚ αλλά δεν έχουμε κάποια εξέλιξη για την ώρα», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ο έως τώρα τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας είναι δύο νεκροί, σε Φάρσαλα και Καρδίτσα.

Νωρίς το πρωί εντοπίστηκε νεκρή μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της στο Βασιλί Φαρσάλων και έχασε την ζωή της από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η άτυχη ηλικιωμένη, άκουσε μια βοή και όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της τα νερά την παρέσυραν.

Μάλιστα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί, παρά το γεγονός πως η τραγωδία είχε συμβεί από το βράδυ μιας και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σπίτι της.

Λίγο αργότερα, νεκρός ένας 63χρονος κτηνοτρόφςο αλβανικής καταγωγής τον οποίο αναζητούσε ο γιος του από χθες καθώς είχε εξαφανιστεί λόγω της κακοκαιρίας. Ο 63χρονος βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιο του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες Αποκάλυψης στην Κεφαλονιά (pics)