MEDIA

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: Δέκα χρόνια επιτυχίες και αποκαλύψεις

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: Δέκα χρόνια επιτυχίες και αποκαλύψεις

Newsbomb.gr 2010 -2020: Υπηρετώντας το αγαθό της ενημέρωσης το Newsbomb.gr για δέκα και πλέον χρόνια βρίσκεται στο κέντρο των μεγάλων γεγονότων που συγκλόνισαν τη χώρα, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο.

Από το 2010 μέχρι και το 2020, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο ανέδειξε όλα τα κακώς κείμενα που πλήγωσαν τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό.

Αποκαλύψεις, αποκλειστικά, ταχύτητα και εγκυρότητα περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr κάλυψε τα μεγάλα θέματα της ειδησεογραφίας στη δεκαετία 2010 - 2020.

Το χρονικό της δημοσιογραφικής πορείας του μεγαλύτερου ενημερωτικού site στην Ελλάδα συνέπεσε ουσιαστικά με την είσοδο της χώρας στα μνημόνια.

Το Newsbomb.gr δεν δίστασε να αναδείξει καυτά θέματα που τα περισσότερα συστημικά μέσα ενημέρωσης απέφυγαν να αναλύσουν.

Χωρίς κανένα δισταγμό το Newsbomb.gr βρέθηκε στο επίκεντρο των γεγονότων σε μεγάλες φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμύρες, καταιγίδες, φωτιές), κατέγραψε με ήχο και εικόνα τις μεγάλες εκλογικές διαδικασίες, τα μνημόνια, τα capital controls, τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, την σκληρή πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα που ταλάνισε την ελληνική κοινωνία, από τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων μέχρι και σήμερα.

ypovrixia.jpg
Οι χρυσές μίζες των εξοπλιστικών

Δείτε εδώ το πρώτο βίντεο της παρουσίασης με την πορεία του Newsbomb.gr

Ένα από τα θέματα που αναδείξαμε πρώτοι και πήραμε ξεκάθαρη θέση ενάντια στο πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα που συντελέστηκε στην χώρα μας, ήταν το διάγγελμα του Γιώργου Παπανδρέου το 2010 που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια.

Το Νewsbomb.gr με συνεχή αρθρογραφία στηλίτευσε αυτή την απόφαση της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και δυστυχώς αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο.

2010----.jpg
Η μαύρη επέτειος από το διάγγελμα στο Καστελόριζο

To 2011 το Newsbomb.gr δεν δίστασε να αποκαλύψει πρώτο ότι η τότε κυβέρνηση του ΓΑΠ έβγαλε στο σφυρί όλη την περιουσία του Δημοσίου.

Αλλά και ότι οι Γερμανοί μας δανείζουν αυτά που μας χρωστάνε.

gap-1.jpg
Οι συμφωνίες του ΓΑΠ βύθισαν τη χώρα σε τέλμα

Την περίοδο εκείνη οι αγανακτισμένοι κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στις πλατείες, ο Παπανδρέου χάνει την μπάλα και προτείνει δημοψήφισμα, η Ελλάδα χρεοκοπεί και τελικά πάμε σε κυβέρνηση Παπαδήμου.

Το 2012 αποκαλύψαμε το μνημόνιο που ήρθε γραμμένο στα αγγλικά αλλά και το σοκ και δέος που δημιουργήθηκε από τα μέτρα περικοπών και απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Την ώρα που τα περισσότερα συστημικά μέσα σιωπούσαν το Newsbomb.gr αποκάλυπτε «πώς η Μέρκελ κερδοσκόπησε σε βάρος της Ελλάδας».

Η κατρακύλα της χώρας έφτασε σε επίπεδα εξαθλίωσης. Γέμισε με συσσίτια όλη η Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα οι αυτοκτονίες στη μνημονιακή Ελλάδα παρουσίασαν αύξηση 45%.

ekloges-2019.jpg
Το Newsbomb.gr σπάει όλα τα ρεκόρ στις εκλογές



Η αναγνωσιμότητα του Newsbomb.gr εκτοξεύεται με τις εκλογές του 2012. Εκατομμύρια πολίτες εμπιστεύονται την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του Newsbomb.gr τόσο στη μετάδοση των αποτελεσμάτων όσο και κατά τον σχηματισμό της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

pavlos-1.jpeg
Ο αδικοχαμένος Παύλος Φύσσας

Το 2013 το πανελλήνιο σοκάρεται από την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς παραδέχεται ότι ανήκει στην Χρυσή Αυγή και οι εξελίξεις ήταν από εκεί και πέρα ραγδαίες.

Διαβάστε σχετικά:

Αυτός είναι ο 34χρονος που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι

Ομολόγησε ο δολοφόνος – Παραδέχτηκε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή

ERT-LOYKETO.jpg
Το μαύρο της ντροπής


Το λουκέτο στην ΕΡΤ, οι αποκαλύψεις για τη νύχτα της ντροπής στα Ίμια, αλλά και οι συλλήψεις Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Λαγού είναι μερικά από τα θέματα που ταρακούνησαν το 2013.

Oι αποκαλύψεις συνεχίζονται και το 2014 και έχουν να κάνουν με το νόμο της σιωπής γύρω από τη δράση των offshore εταιρειών που κατακλύζουν την Ελλάδα.

Ο νόμος της σιωπής 15 χρόνια για τις off-shore

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2ο ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR


Από το λαθρεμπόριο τσιγάρων, τις «μαύρες» διαδρομές του καπνού, τον «αρχικοριό» που παρακολουθούσε τον Κώστα Καραμανλή τις θολές «Ιερές μπίζνες» για ορισμένους Έλληνες εφοπλιστές μέχρι τα εκατομμύρια που «χάρισε» το ελληνικό κράτος στους καναλάρχες:

Πόσα «χάρισε» το κράτος στους καναλάρχες

kanalarxes-1.jpg
Δεν φοβηθήκαμε ποτέ το... σύστημα



Το Newsbomb.gr δεν δίστασε το 2014 να τα βάλει και με τους μεγαλοεργολάβους που εκμεταλλεύονται την περιουσία του κράτους!

Αυτοί είναι οι μεγαλοεργολάβοι που εκμεταλλεύονται την περιουσία του κράτους!

giakoumakis-.jpg
Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το 2015 ήταν μία χρονιά γεμάτη ειδήσεις για τη χώρα μας... Ειδήσεις που έκαναν το γύρο του κόσμου... Κάποιες αισιόδοξες, άλλες, ωστόσο, τραγικές. Ο ελληνικός λαός, ο οποίος έχει «γονατίσει» από τα σκληρά μέτρα λιτότητας και ζει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης, έχει ανάγκη από καλές ειδήσεις. Δυστυχώς, όμως τα γεγονότα πολλές φορές δεν τα καθορίζουμε εμείς...

To 2015 έρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε τη χώρα. Αρχές Φεβρουαρίου γίνεται γνωστό ότι αγνοείται ένας 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη. Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη γίνεται γνωστό από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, η οποία αγωνιά και αυτή για τον χαμένο φοιτητή. Καθώς οι έρευνες συνεχίζονται, έρχονται στην επιφάνεια ιστορίες για πολλαπλά περιστατικά bullying σε βάρος του φοιτητή και το ενδεχόμενο ο 20χρονος να έχει δολοφονηθεί, προστίθεται στο σενάριο της αυτοκτονίας που εξετάζουν οι αστυνομικοί.

Στις 15 Μαρτίου, το άψυχο κορμί του άτυχου φοιτητή, εντοπίζεται σε περιοχή κοντά στην σχολή που φοιτούσε.

Κλείνουν οι τράπεζες και οι Έλληνες μαθαίνουν με «βίαιο» τρόπο τι σημαίνει capital controls!

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς οι Έλληνες ζουν το δράμα των Capital Controls.

Από την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει πως οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές και πως από εδώ και στο εξής θα υπάρχει περιορισμός αναλήψεων μέσω ΑΤΜ, επικρατεί πανικός… Οι επόμενες ημέρες βρίσκει εκατοντάδες πολίτες έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα για να προχωρήσουν σε αναλήψεις. Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά αποτυπώνουν τον τρόμο των εκατομμύριων καταθετών!

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ.

2328421.jpg
Τα πανηγύρια του δημοψηφίσματος πήγαν τελικά περίπατο αφού το ΌΧΙ έγινε ΝΑΙ

Οι πανηγυρισμοί των Ελλήνων για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος κάνουν το γύρο του κόσμου

Ήταν 5 Ιουλίου 2015 όταν πάνω από το 61% του ελληνικού λαού φώναξε ένα βροντερό «όχι» στα μέτρα λιτότητας τα οποία ήθελαν να επιβάλλουν οι δανειστές. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έδειξε ότι ο λαός αντιστάθηκε στη λαίλαπα που θα ερχόταν… Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται στην πλατεία Συντάγματος, η οποία «βούλιαξε» από ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Εορταστικό ήταν και το κλίμα στην πλατεία Κλαυθμώνος μετά την μεγάλη νίκη του «Όχι». Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εκατοντάδες άτομα συνέρρεαν στην κεντρικότερη πλατεία της Αθήνας για να γιορτάσουν τη νέα σελίδα στην ιστορία της χώρας.

Σημαίες, συνθήματα και πλατιά χαμόγελα συνέθεταν το σκηνικό «νίκης». Οι εικόνες από τους πανηγυρισμούς μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ωστόσο, κανείς από τους πολίτες δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι οι λίγες ημέρες αργότερα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μετέτρεπε το περήφανο «όχι» σε... «ναι σε όλα»!

Δείτε περισσότερα για το θέμα εδώ.

H περίφημη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και η αποκάλυψη του σχεδίου «Γοργοπόταμος», οι δικογραφίες για μίζες και εξοπλιστικά αλλά και το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για το πώς έπαιρναν τα θαλασσοδάνεια με μια υπογραφή είναι μερικά από τα θέματα που το Newsbomb.gr ανέδειξε πολύ ψηλά στην ειδησεογραφία του 2015.

P.P.jpg
Πάγωσε όλη η Ελλάδα στην είδηση του θανάτου του

Το 2016 το Newsbomb.gr σπάει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας που έγινε ποτέ στο ελληνικό ίντερνετ. Είναι το πρώτο μέσο ενημέρωσης που δημοσιεύει το θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ο οποίος χάνει τη ζωή του σε τροχαίο.

Μία ανείπωτη τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης χάνει τη ζωή του σε τροχαίο στη Λ. Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Το αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ξεφεύγει της πορείας του και με μεγάλη ταχύτητα καρφώνεται σε δέντρο. Η τραγική είδηση μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ

Το ναυτικό δυστύχημα με τους τέσσερις νεκρούς μετά από σύγκρουση σκαφών ανοιχτά της Αίγινας κυριαρχεί στην επικαιρότητα αλλά και οι αποκαλύψεις μας για τα κόκκινα δάνεια και την Black Rock.

troxaio-thiva-porsche.jpg
Ο γιος του Mr. Jumbo έσπειρε το θάνατο

Το 2017, το Newsbomb.gr βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στη Θήβα στο φοβερό τροχαίο με την Πόρσε που πάγωσε το πανελλήνιο.

Ο οδηγός ενός οχήματος σταμάτησε στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο Ύπατο Θήβας και κατέβηκε από αυτό, αφήνοντας στο αυτοκίνητο το παιδί του και τη σύζυγό του. Δευτερόλεπτα μετά... η τραγωδία. Ένα πολυτελές αυτοκίνητο χτύπησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές με το σημείο του δυστυχήματος να μοιάζει βομβαδαρισμένο.

Οι δύο νεαροί που επέβαιναν στο πολυτελές όχημα, ένας εκ των οποίων ο Γιώργος Βακάκης, γιος γνωστού επιχειρηματία, καθώς επίσης η σύζυγος και το παιδί του Υπάτιου Πατμάνογλου, του οδηγού του σταθμευμένου οχήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο ΕΔΩ

Η τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, η άγρια δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, αλλά και οι φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα στιγματίζουν το 2017.

kakokairia-attiki9.jpg
Οι φονικότερες πλημμύρες στην Αττική - Επιτόπιο ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2017 η βροχή «χτυπά» με μανία την Αττική και το νερό γεμίζει τους δρόμους, τα σπίτια, τις επιχειρήσεις στη Δυτική Αττική, κυρίως στη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και τη Μαγούλα, δημιουργώντας χειμάρρους που παρασέρνουν ότι βρίσκουν μπροστά τους.

Διαβάστε ΕΔΩ πόσους τόνους νερού ανά στρέμμα έριξε στην περιοχή

Σύντομα, τα πρώτα τραγικά νέα έρχονται. Μια ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίζεται νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Μάνδρα. Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα ο τραγικός κατάλογος των θυμάτων αυξάνεται δραματικά και τελικά οι νεκροί από τη φονική πλημμύρα φτάνουν τους 23. Νέοι και μεγαλύτεροι άνθρωποι, που έχουν εγκλωβιστεί ή καταπλακωθεί από τόνους φερτών υλικών και άλλων αντικειμένων, βρίσκουν φρικτό θάνατο. Τελευταίο θύμα μια ηλικιωμένη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί από την πρώτη ημέρα της καταστροφής.

Οι «πληγές» που άνοιξε το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Δυτική Αττική είναι τεράστιες και θα χρειαστούν χρόνια για να κλείσουν. Άνθρωποι που έχασαν τα πάντα στη λάσπη, παλεύουν να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Διαβάστε όλο το χρονικό της τραγωδίας ΕΔΩ και δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3ο ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Το 2018 μπαίνει με το χειρότερο τρόπο προκαλώντας θλίψη στο Πανελλήνιο. Φεύγει από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος και βυθίζεται σε πένθος ο αθλητικός και ο επιχειρηματικός κόσμος.

--1.jpg
Άφησε ανεξίτηλο του αποτύπωμά του - Παύλος Γιαννακόπουλος

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, τόσο στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, όσο και στον αθλητισμό. Πρωτοπόρο πνεύμα, χαρισματική προσωπικότητα, με ευρηματική σκέψη, η προσφορά του ήταν αδιάλειπτη στην ελληνική κοινωνία και οικονομία και είχε καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και καθιέρωση της ελληνικής παραγωγής φαρμάκου ως δύναμης με παγκόσμια εμβέλεια. Η παρουσία του ως διοικητικού ηγέτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού οδήγησε την ομάδα στα υψηλότερα βάθρα του αθλητισμού. Συνέδεσε το όνομά του με τις λαμπρότερες σελίδες στην ιστορία των «Πρασίνων», ενώ η προσωπικότητα και το ήθος του αναγνωρίζονται από όλο το φίλαθλο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Την ίδια χρονιά συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και ο αντίκτυπος της υπόθεσης των Ελλήνων στρατιωτικών που συλλαμβάνονται από τους Τούρκους. Μητρετώδης και Κουκλατζής ενώνουν την Ελλάδα και η αγωνία για τη ζωή τους χτυπάει κόκκινο.

fotia-mati-19_1.jpg
Το Newsbomb.gr στην πύρινη κόλαση στο Μάτι

Το καλοκαίρι του 2018 παίζεται στο Μάτι η φονικότερη πυρκαγιά στην ιστορία της Ελλάδας. To Νewsbomb.gr βρίσκεται από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή στον τόπο της τραγωδίας και καταγράφει τα πάντα.

Μεσημέρι 23 Ιουλίου: Πυρκαγιά ξεσπάει κοντά στο Νταού Πεντέλης. Η φωτιά κατευθύνεται προς τους οικισμούς Νέος Βουτζάς, Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι. Ο χρόνος σταματά στο Μάτι. Δεκάδες άτομα εγκλωβίζονται στις φλόγες. Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίζονται. Μητέρες με τα παιδιά τους βρίσκουν φρικτό θάνατο μέσα στα σπίτια τους. Κάτοικοι και παραθεριστές στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τον πύρινο εφιάλτη επιβιβάζονται στα αυτοκίνητά τους και τρέπονται σε φυγή. Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν. Ορισμένοι φτάνουν στην ακτή. Βουτούν στη θάλασσα και κολυμπούν με όση δύναμη έχουν. Κάποιοι χάνονται για πάντα. Πνίγονται στη θάλασσα, πεθαίνουν από τον πυκνό μαύρο καπνό. Είκοσι έξι άτομα εντοπίζονται νεκρά και αγκαλιασμένα στο οικόπεδο του θανάτου. Ένα οικόπεδο, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία. Ελάχιστοι προλαβαίνουν να ξεφύγουν από την πύρινη κόλαση. Συνολικά 100 άτομα βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ δεκάδες τραυματίζονται. Οι εικόνες που έρχονται από το σημείο τραγικές. Μέσα σε λίγα λεπτά κάνουν το γύρο του κόσμου. Η είδηση φιλοξενείται στα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης στον κόσμο. Εθνική τραγωδία συγκλονίζει τη χώρα. Το Μάτι δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

petsiti-fla-1.jpg
Η αποκάλυψη για Πετσίτη προκάλεσε πολιτικό σεισμό

Το 2019 το Newsbomb.gr προκαλεί πολιτικό σεισμό με τις συνεχείς αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Πετσίτη. Oι αποκαλύψεις μας για το βιο και την πολιτεία του άρχισαν το 2018 και στην κυριολεξία έφεραν τα πάνω κάτω στο πολιτικό σκηνικό.

than.jpg
Δεύτερο μεγάλο σοκ μετά τον χαμό του Παύλου... Έφυγε και ο Θανάσης

Ένα χρόνο μετά τον Παύλο «έφυγε» και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος προκαλώντας τεράστια θλίψη στον φίλαθλο κόσμο. Συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, άνθρωποι του αθλητισμού και πλήθος κόσμου απέτισαν φόρο τιμής στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, στις 19 Μαρτίου.

To Newsbomb.gr σαρώνει σε τετραπλές εκλογές (Εθνικές, Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές). Σπάει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας για πολλοστή φορά. Το ίδιο συνέβη και το 2020, όταν το Νewsbomb.gr βρέθηκε δίπλα στους ακρίτες για να μείνει όρθιος ο Έβρος. Στη δοκιμασία των πολιτών με τον κορωνοϊό και το συνολικό lockdown δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ενημερώνει την κοινή γνώμη για θέματα δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας.

facebookevros3-99.jpg
Το Newsbomb.gr πάντα δίπλα σε όσους φυλάνε... Θερμοπύλες

Με υψηλό το Εθνικό φρόνημα το Newsbomb.gr μετέδωσε λεπτό προς λεπτό και όλες τις εξελίξεις με την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και το σόου του Oruc Reis στην ανατολική μεσόγειο που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε γενικευμένη σύρραξη.

evros.jpg
Λεπτό προς λεπτό η εισβολή στον Έβρο

NEWSBOMB.GR: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr