ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση Χαρδαλιά για τη Θεσσαλονίκη: «Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί το επόμενο πενθήμερο»

Έκκληση Χαρδαλιά για τη Θεσσαλονίκη: «Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί το επόμενο πενθήμερο»
Να αποφύγουν τις μετακινήσεις προτρέπει τους Θεσσαλονικείς ο Νίκος Χαρδαλιάς
InTime

Κορονοϊός-Όλες οι ειδήσεις: «Μην μετακινείστε σε όμορους νομούς», συνέστησε στους Θεσσαλονικείς ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Η Θεσσαλονίκη έχει τα 197 από τα 841 νέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, με τον Νίκο Χαρδαλιά να απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της πόλης για το επόμενο πενθήμερο.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα νέα μέτρα και για την πορεία της Covid19 στη χώρα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ζήτησε από τους Θεσσαλονικείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν τις μετακινήσεις σε όμορους νομούς για τον εορτασμό της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των μετακινήσεων καθώς όπως υποστήριξε υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης, ενώ ζήτησε και αυστηρή τήρηση των μέτρων προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που έχει αρχίσει να συσσωρεύεται και στη συμπρωτεύουσα.

«Απευθύνω έκκληση στους Θεσσαλονικείς να εξαιρετικά προσεκτικοί στην τήρηση μέτρων για το επόμενο πενθήμερο», είπε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός. Με δεδομένο ότι το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου είναι εορταστικό για τη συμπρωτεύουσα, έχει ιδιαίτερη σημασία το πως θα συμπεριφερθούν οι πολίτες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και για αυτό έκανε ξεχωριστή αναφορά ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Με χειροπέδες στις φυλακές Δομοκού Μιχαλολιάκος και «διευθυντήριο»