ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: 47χρονος κατηγορείται ότι επιχείρησε να ασελγήσει σε 13χρονη και να της δώσει κάνναβη

Ρόδος: 47χρονος κατηγορείται ότι επιχείρησε να ασελγήσει σε 13χρονη και να της δώσει κάνναβη

Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού κατηγορείται ένας 47χρονος από τη Ρόδο, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η ανήλικη κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου για την υπόθεση, ενώ ο πατέρας της κατήγγειλε ότι ο 47χρονος γείτονάς τους παρέσυρε το παιδί του στην οικία του και ασέλγησε σε βάρος της.

Ο 57χρονος πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ειδικότερα ότι ενώ το παιδί έπαιζε με την παρέα του, γύρω στις 21.30 επέστρεψε στην οικία του ο γείτονας, προφασίστηκε ότι την χρειάζεται για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά, την οδήγησε στην οικία του και της προσέφερε να καπνίσει κάνναβη. Το παιδί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του πατέρα του, αρνήθηκε και τότε ασέλγησε εις βάρος της. Tο παιδί αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή.

Η ανήλικη, μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου, ισχυρίστηκε ότι στις αρχές Οκτωβρίου, περίπου, η παρέα του το άφησε γύρω στις 21.00 κοντά στην οικία της. Τότε την φώναξε ο καταγγελλόμενος και της είπε να μεταβεί στο σπίτι του για να τον βοηθήσει. Εκεί, της είπε να ανέβει στον πάνω όροφο που είχε επισκεφθεί και παλαιότερα παίζοντας με τα παιδιά του, όπου έγιναν όσα καταγγέλλει η ανήλικη. Υποστήριξε ακόμη ότι την προσέγγισε και μέσω των social media και ότι «μπλόκαρε» τον λογαριασμό του.

Ο 47χρονος πέρασε στην αντεπίθεση με την υποβολή μήνυσης εις βάρος του πατέρα 13χρονης, που τον κατήγγειλε για ασελγείς πράξεις.

Ο 47χρονος εξεταζόμενος στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης εις βάρος του αρνήθηκε ως απολύτως ψευδή και αβάσιμα τα όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας και το παιδί εις βάρος του. Υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η ανήλικη κατέθεσε ότι οι αξιόποινες πράξεις εις βάρος της έλαβαν χώρα την 1-2 Οκτωβρίου, ενώ ο πατέρας της κατέθεσε ότι οι ίδιες πράξεις έλαβαν χώρα την 23-24 Σεπτεμβρίου, ενώ ισχυρίζεται ότι ο πατέρας «διάνθησε» με ισχυρισμούς την κατάθεσή του, που δεν προκύπτουν από την κατάθεση του παιδιού.

Το διάστημα που φέρεται να έχει διαπράξει τα καταγγελλόμενα αδικήματα, όπως υποστηρίζει, ο ίδιος βρισκόταν στην οικία του με γείτονες τους οποίους και προτείνει ως μάρτυρες.

Η προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ολοκληρώθηκε και η δικογραφία θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Εφιαλτικό σενάριο για κλείσιμο καταστημάτων από τις 18:00