ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Βερβεσός: Πειθαρχική διαδικασία για το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ

Δημήτρης Βερβεσός: Πειθαρχική διαδικασία για το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ
Instagram

Για την συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, με αφορμή τα γενέθλια του, χωρίς τις απαιτούμενες προφυλάξεις (μάσκες κλπ.) κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία από τον πρόεδρο των πειθαρχικών συμβουλίων του ΔΣΑ, Χαράλαμπο Αναλυτή.

Ειδικότερα, ο κ. Αναλυτής ζητεί να διαπιστωθούν εάν τυχόν υπάρχουν ευθύνες για την επίμαχη συγκέντρωση, είτε από τον κ. Βερβεσό, είτε από τους παραβρισκόμενους δικηγόρους.

Η πειθαρχική έρευνα ανατέθηκε στο μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου, Αθανάσιο Βαρλάμη, ο οποίος θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα - και εάν προκύψουν πειθαρχικά παραπτώματα, ο φάκελος θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Ακόμη, στην μεθαυριανή ημερήσια διάταξη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΣΑ, έχει τεθεί ως θέμα το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής στο γραφείο του κ. Βερβεσού. Προηγουμένως, ο σύμβουλος του συλλόγου και επικεφαλής συνδυασμού του ΔΣΑ, Δημήτρης Αναστασόπουλος, είχε ζητήσει τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου για το θέμα αυτό.

* Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Χαρδαλιάς: Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων – Τι είπε για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά