ΕΛΛΑΔΑ

Εμβολιάστηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας

Εμβολιάστηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας

Ο κύριος Τασούλας ήταν ο τρίτος, κατά σειρά πολιτικός που εμβολιάστηκε.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού στο νοσοκομείο «Αττικόν», όντα ο τρίτος, κατά σειρά, πολιτικός.

Ο κύριος Τασούλας πέρασε τις πόρτες του «Αττικού» λίγο πριν τις 3 και αφού συμπλήρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, στη συνέχεια εμβολιάστηκε.

Να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος της Βουλής ήταν ο τρίτος πολιτικός που εμβολιάστηκε, μετά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11:45, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45.

Προτεραιότητα στους εμβολιασμούς θα έχουν οι ηγεσίες των υπουργείων:

• Προστασίας του Πολίτη
• Άμυνας
• Υγείας
• Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Επίσης θα εμβολιαστούν οι επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, Παναγιώτης Αρκουμανέας, και του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, Θεανώ Καρποδίνη.

Στους εμβολιασμούς με προτεραιότητα συμπεριλαμβάνονται οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβευστικού Σώματος και της ΕΥΠ.

Τονίζεται ότι στις 28 Δεκεμβρίου, θα γίνει η διανομή του εμβολίου προς τα Νοσοκομεία αναφοράς, στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, στο ΑΧΕΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και στην Πάτρα, έτσι ώστε να αρχίσουν οι εμβολιασμοί στο υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων αυτών στις 29 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!