ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης - Τι δήλωσε

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης - Τι δήλωσε

Μια παγκόσμια εκστρατεία αγάπης στο πρόσωπο της Ιωάννας, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες.

Την εκστρατεία ξεκίνησε η Αννίτα Ναθαναήλ, μέσω της πλατφόρμας Gofundme και σε αυτήν μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε είτε μένει στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό

Η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της, ο οποίος είναι γεμάτος από πόνο σωματικό, αλλά και ψυχικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live στον Alpha το μεσημέρι της Κυριακής, η 34χρονη δήλωσε συγκινημένη για την πρωτοβουλία της επιχειρηματία Αννίτας Ναθαναήλ, να πραγματοποιήσει, μέσω μεγάλης διαδικτυακής πλατφόρμας, εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες χρειάζεται να υποβληθεί το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι.

«Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ. Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μία τόσο επιτυχημένη γυναίκα αλλά κι έναν όμορφο άνθρωπο» δήλωσε η 34χρονη, σύμφωνα με την εκπομπή.

«Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου» σημείωσε.

Επισημαίνοντας ότι «ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: "Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δεν μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά, αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε, σε αγαπάμε, έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις"».

Με την 34χρονη να τους απαντά ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθουν άσχημα και ότι τα μηνύματα συμπαράστασης είναι εξίσου σημαντικά για εμένα και μου δείχνουν πως παρόλο που βιώνω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου, εξαιτίας του φθόνου και της κακίας ενός ατόμου, χαμογελάω γιατί βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται την αγάπη τους, την ανησυχία και τη στήριξη προς τον συνάνθρωπό τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός 2021: Τα νέα πρόσωπα, οι αποχωρήσεις και οι μετακινήσεις - Όλες οι αλλαγές