ΕΛΛΑΔΑ

Σήφης Βαλυράκης: Αυτή είναι η αιτία θανάτου - Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Σήφης Βαλυράκης: Αυτή είναι η αιτία θανάτου - Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία θανάτου του Σήφη Βαλυράκη ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και κακώσεις στην πλάγια αριστερή του λαιμού.

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και κακώσεις στην πλάγια αριστερή του λαιμού, το πιθανότερο από την προπέλα του πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn Greece, o ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας αναφέρει επίσης στο πόρισμά του ότι συνεπακόλουθο ήταν ο πνιγμός, ενώ δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί νωρίτερα έμφραγμα.

Όπως όλα δείχνουν, ίσως κάποιο λιποθυμικό επεισόδιο να έφερε την πτώση στο νερό του πρώην υπουργού και η προπέλα να του προκάλεσε κακώσεις στο κεφάλι και στο λαιμό.

Ο Σήφης Βαλυράκης τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, βρέθηκε νεκρός κοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Το επικρατέστερο μέχρι στιγμής σενάριο είναι ο Σήφης Βαλυράκης να γλίστρησε και να χτύπησε σε κάποιο σημείο του σκάφους με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να χάσει την ισορροπία του πέφτοντας στο νερό ενώ το σκάφος συνέχιζε την πορεία του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Έχουμε ενδείξεις για ύπαρξη της μετάλλαξης του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα