ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα ο Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη για τα μεταλλαγμένα κρούσματα σε νοσοκομείο

Στην Πάτρα ο Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη για τα μεταλλαγμένα κρούσματα σε νοσοκομείο

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Υπενθυμίζεται ότι η Πάτρα μπήκε στο κόκκινο του υγειονομικού χάρτη 

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπου θα διεξαχθεί σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάτρα μπήκε στο κόκκινο του υγειονομικού χάρτη από το Σάββατο, ενώ σήμερα ανακοινώθηκαν από τν ΕΟΔΥ 11 μεταλλαγμένα κρούσματα Κορωνοϊού. Όλα εντοπίστηκαν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Πρόκειται για 11 κρούσματα γιατρών και νοσηλευτών.Θα συμμετέχουν στη σύσκεψη στη μία το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι Διοικητές των νοσοκομείων της Πάτρας και εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ.

Η ανακοίνωση:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας επισκέπτονται εκτάκτως την Πάτρα

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, μεταβαίνουν σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, εκτάκτως στην Πάτρα, όπου και θα προεδρεύσουν ευρείας σύσκεψης, στις 13.00, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία θα συμμετέχουν υγειονομικοί, αυτοδιοικητικοί και αστυνομικοί Φορείς, θα είναι η άμεση ενίσχυση και εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, λόγω της ανησυχητικά έντονης αύξησης των κρουσμάτων, που καταγράφεται στη Πάτρα, ανεξαρτήτως μεταλλάξεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη κορονοïού: «Βόμβα» Σύψα για επιτάχυνση της πανδημίας τον Φεβρουάριο – Οι δύο προϋποθέσεις

Ροή Ειδήσεων