ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Αγωνία για τον 9χρονο με κορονοϊο στην Πάτρα - Οι τελευταίες πληροφορίες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Αγωνία για τον 9χρονο με κορονοϊο στην Πάτρα - Οι τελευταίες πληροφορίες

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Με αγωνία παρακολουθούν οι γιατροί την εξέλιξη της πορείας του 9χρονου που νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας - Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Newsbomb.gr η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, κα. Άννα Μαστοράκου οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του.

Η κατάστασή του 9χρονου για την ώρα κρίνεται σταθερή από τους θεράποντες ιατρούς μετά την εισαγωγή του το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr,η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα. Άννα Μαστοράκου: «Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Ουσιαστικά λαμβάνει θεραπεία οξυγόνου με μάσκα υψηλής ροής. Δεν είναι διασωληνωμένος και βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του».

Υπενθυμίζεται ότι το 9χρονο παιδί πάσχει από βαριά πνευμονία αφού προσβλήθηκε με κορονοϊό.

Σημειώνεται, επίσης, ότι θετική στον κορονοϊό ήταν και η μητέρα του παιδιού που εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα.

Αυτό που διερευνάται παράλληλα είναι αν το παιδί έχει προσβληθεί από τη βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού και γι’ αυτό δείγμα που ελήφθη έχει σταλεί προς εξέταση σε ειδικά εργαστήρια στην Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forbes: «Οι Τούρκοι έχουν πιο ισχυρό Ναυτικό» - Δείτε τι έπαθαν από τον… αδύναμο ελληνικό Στόλο