ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου: Η καθηγήτρια «έκανε όνειρα να ζήσουν μαζί»

Υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου: Η καθηγήτρια «έκανε όνειρα να ζήσουν μαζί»

Σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια της Αθήνας πήγαινε η καθηγήτρια, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, με τον 13χρονο μαθητή της Β' Γυμνασίου σε σχολείο των βορείων προαστίων.

Η καθηγήτρια φιλολογίας πίστευε ότι μπορεί να συνάψει κανονική ερωτική σχέση με τον ανήλικο και μάλιστα έκανε… όνειρα να ζήσουν μαζί στο κοντινό μέλλον.

Μάλιστα, η 36χρονη καθηγήτρια φέρεται να γνώριζε ότι ήταν παράνομο να συζήσει με τον μαθητή και έτσι έκανε σχέδια για να φύγουν μαζί στο εξωτερικό (ίσως και για διακοπές).

Η 36χρονη είχε πάρει διαζύγιο από την άντρα της, με τον οποίο έχουν ένα παιδί ηλικίας δύο ετών. Έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για να μεγαλώσει το παιδί της, ενώ γνωριζόταν με τους γονείς του 13χρονου που την εμπιστεύτηκαν, για να κάνει μαθήματα στο παιδί. Οι γονείς του αγοριού δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντιλήφθηκαν, ότι ο γιος τους έχει στον υπολογιστή του σειρά από ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την καθηγήτριά του.

H 36χρονη ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, όπου αναρτούσε φωτογραφίες με την ίδια αλλά και με το μικρό παιδάκι της.

Η καταγγελία έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στην Αστυνομία. Ανάστατοι οι γονείς περιέγραψαν στους αστυνομικούς, ότι ο γιος τους έχει ερωτική σχέση με την καθηγήτρια. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν τα ροζ βίντεο και τα συμπεριέλαβαν στη δικογραφία.

Τα ροζ βίντεο και οι φωτογραφίες γυρίστηκαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την κατάθεση του 13χρονου, ήταν παρών ειδικός ψυχολόγος, με πλούσια εμπειρία σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν, ότι ο ανήλικος μίλησε με καλά λόγια για την καθηγήτρια. Σε βάρος της 36χρονης ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και έχει παραπεμφθεί σε κύρια ανάκριση.

Τέλος αναμένεται να κατατεθεί αίτημα για δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών της, προκειμένου εάν υπάρχουν και άλλα θύματα, να την αναγνωρίσουν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη, ότι μπορεί να έπεσε θύμα της 36χρονης κάποιος άλλος ανήλικος.

Δείτε στη gallery ποια είναι η καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.