ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πλευρό των «Ενεργών Μπαμπάδων»: Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δυο γονείς

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο πλευρό των «Ενεργών Μπαμπάδων»: Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δυο γονείς
InTime

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Γιάννης Ζουγανέλης, μέσω τηλεοπτικού μηνύματος, και κυρίως υπό την ιδιότητα του γονέα, ενώνει την φωνή του με αυτή των «Ενεργών Μπαμπάδων» και συντάσσεται με το δίκαιο αίτημα των παιδιών για κοινή γονική ανατροφή.

Με συνέπεια στο έργο και την αποστολή της για εμπέδωση του μηνύματος της αναγκαιότητας για την μεταρρύθμιση του Δικαίου των σχέσεων γονέων και τέκνων, προς την κατεύθυνση της κατά τεκμήριο νόμου ισότητας των γονέων ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους έναντι των παιδιών τους, η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού» εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις φωνές επωνύμων, αναγνωρίσιμων, ευαισθητοποιημένων Ελλήνων από όλους τους χώρους.

Ένα ακόμα spot με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Ζουγανέλη, έρχεται να υπογραμμίσει πως κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο από δύο γονείς, και δικαιούται να τους έχει, ανεξάρτητα του εάν συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο νομικό δεσμό. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με λόγια που μιλούν στη συνείδηση όλων, τάσσεται ανοικτά υπέρ της πρωτοβουλίας των «Ενεργών Μπαμπάδων».

Ούτως ή άλλως, η νομιμότητα, η θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων, η επιστήμη και η απτή πραγματικότητα επιτάσσουν την θέσπιση της Συνεπιμέλειας, του ίσου χρόνου μεταξύ των γονέων και της εναλλασσόμενης κατοικίας.

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Ζουγανέλη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Τι δείχνουν τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα – Δείτε το Infographic