ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Μομφεράτος: Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του

Γιώργος Μομφεράτος: Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του

«Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιος του Νίκου Μομφεράτου, που δολοφονήθηκε από την «17 Νοέμβρη».

Ο γιος του Νίκου Μομφεράτου, που δολοφονήθηκε από την «17 Νοέμβρη» μίλησε στo MEGA για την ανακοίνωση των θυμάτων της τρομοκρατίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Εμείς λυπούμεθα που έχει γίνει πάλι η τρομοκρατία θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί περί αυτού πρόκειται» ανέφερε ο κ. Γιώργος Μομφεράτος, σημειώνοντας ότι τα ζητήματα μεταθέσεων που αναφέρονται είναι απλώς μια αφορμή και όχι η ουσία.

«Με την ανακοίνωσή μας ζητούμε από τον κ. Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία πείνας του και να διεκδικήσει όποια δικαιώματα θεωρεί ότι καταπατούνται μέσα από τη δικαστική οδό» συμπλήρωσε ο κ. Μομφεράτος.

«Και το ίδιο ζητούμε από τους οπαδούς του, που δεν φαίνεται να θέλουν να τη σταματήσει, αλλά έχουν άλλα στο μυαλό τους» συμπλήρωσε ο γιος του Νίκου Μομφεράτου, που δολοφονήθηκε από τη «17Ν» στις 21 Φεβρουαρίου του 1985.

«Είναι περιθωριακές οι ομάδες που έχουν τις φαντασιώσεις της 17Ν περί ανατροπών πολιτευμάτων, παρ’ όλα αυτά έχουν μια διεκδικητικότητα και φωνή δυνατή και ακούγονται με τις δράσεις που κάνουν και αναρωτιέται κανείς τι επιδιώκουν» ανέφερε ο κ. Μομφεράτος για τους υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε πως ο «Λουκάς» της «17Ν» τους κάνει κακό όσο βρίσκεται εν ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.176 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 30 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 406 οι διασωληνωμένοι

Ροή Ειδήσεων