ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Προφυλακιστέοι οι κακοποιοί που ρήμαζαν σπίτια και καταστήματα

Αγρίνιο: Προφυλακιστέοι οι κακοποιοί που ρήμαζαν σπίτια και καταστήματα

Ολοκληρώθηκαν στο Αγρίνιο οι απολογίες των οκτώ κατηγορουμένων (στην πλειοψηφία τους Ρομά) για συμμετοχή στις εγκληματικές οργανώσεις που τους προηγούμενους μήνες φέρονται να ενέχονται σε σωρεία κλοπών και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του karvasaras.gr, Εισαγγελέας και Ανακριτής αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκιση των έξι από τους οκτώ κατηγορουμένους μέχρι τη δίκη, ενώ οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να απολογηθούν οι επτά από τους κατηγορουμένους, αφού ο όγδοος διέφευγε της σύλληψης, όμως σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και παραδόθηκε.

Σημειώνεται ότι οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρότατες κατηγορίες αφού σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, ζωοκλοπής, απειλή, κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, αλλά και κατοχή ασυρμάτου.

Πηγή: karvasaras.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Σταμπουλίδης στο Newsbomb.gr: Άνοιγμα με SMS στο 13032 - Περιμένουμε τους ειδικούς