ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συγκινεί ο πατέρας του μικρού Ανδρέα που ταξιδεύει για το θαύμα - «Δεν περιγράφεται η αγάπη»

Μικρός Ανδρέας Ιταλία
Ο μικρός Ανδρέας που ταξιδεύει στην Ιταλία

Συγκίνηση στο πανελλήνιο για την περιπέτεια του μικρού Ανδρέα ο οποίος ταξιδεύει στην Ιταλία προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινοθεραπείες με πρωτόνια με τον πατέρα του να συγκινεί με το «ευχαριστώ» του

Για την Ιταλία αναχωρεί σήμερα ο μικρός Ανδρέας, η «Οδύσσεια» του οποίου με την υγεία του ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο.

Ο πατέρας του μίλησε στο ΟΡΕΝ και συγκίνησε με τον τρόπο με τον οποίο εξέφρασε το «ευχαριστώ» του προς όλους όσοι βοήθησαν την οικογένειά του.

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι η ευχή, είναι η ευλογία να πάνε όλα καλά. Η αγάπη που έχουμε λάβει δεν περιγράφεται με λόγια» είπε αρχικά ο πατέρας του 10χρονου.

Όπως εξομολογήθηκε, μάλιστα, «εγώ που είμαι γιατρός και όχι άνεργος βρέθηκα με 10 ευρώ όταν δέχθηκα το μήνυμα για να πάμε στην Ιταλία».

Ο ίδιος, πάντως, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους Έλληνες γιατρούς λέγοντας ότι «στην Ελλάδα έχουμε φοβερούς γιατρούς».

Ο μικρός Ανδρέας θα μεταβεί σε Παιδοογκολογικό κέντρο στην Ιταλία για να υποβληθεί σε συνεδρίες ακτινοθεραπείας με πρωτόνια, μια μέθοδο που δυστυχώς δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Η εξειδικευμένη αυτή θεραπεία σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr θα γίνει στο Τρέντο της Ιταλίας και η διάρκεια παραμονής του Ανδρέα εκεί όπως και του συνοδού του θα είναι 2 με 3 μήνες.

Όπως ανακοίνωσε μέσω facebook η εκ μέρους της οικογένειας η Μαριάννα Αργέντου, επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών το ταξίδι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την πρωτοφανή ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα για υποστήριξη του αγώνα του.
Η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι φίλοι μας από την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό είναι πραγματικά συγκινητική και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.
Νιώθουμε πια ότι ο Αντρέας έχει πολλούς ανάδοχους γονείς και υποστηρίζεται από μια ευρύτερη οικογένεια σπουδαίων ανθρώπων. Τώρα πια το τέλος του άνισου αγώνα του αγαπημένου μας Αντρέα είναι ορατό.
Την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύουμε για το Trento της Ιταλίας.
Με τη δική σας βοήθεια επιτεύχθηκε ο στόχος που πριν από λίγες μέρες ήταν μακρινό όνειρο.
Ο μικρός Αντρέας επιτέλους χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Δένδια – Ερντογάν: Γιατί ο «σουλτάνος» ζήτησε να δει τον Έλληνα υπουργό –Όλο το παρασκήνιο