ΕΛΛΑΔΑ

Νόρα Κατσέλη: Τα νεότερα για την υγεία της - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Νόρα Κατσέλη
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θετικά εξελίσσεται η υγεία της ηθοποιού Νόρας Κατσέλη, η οποία εισήχθη εκτάκτως στην Εντατική πριν από μερικές ημέρες, λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν των θεραπόντων γιατρών, η κυρία Κατσέλη αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κυρία Νόρα Κατσέλη μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του αιμορραγικού εγκεφαλικού που υπέστη στις 20/04/2021, αντιμετωπίσθηκε και υποστηρίχθηκε στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σταδιακά βελτίωση, αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας. Εκτιμώντας το σύνολο της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, αποφασίσθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης (monitoring). Η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Τροιζηνία: Νεκρός δικηγόρος στο μπαλκόνι του σπιτιού του με τραύμα στο κεφάλι