ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Γνωστός του ζευγαριού - «Ήταν σοκ - Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο» 

Γλυκά Νερά: Γνωστός του ζευγαριού - «Ήταν σοκ - Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο» 

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Άτομο από το οποίο γνώριζε το ζευγάρι μίλησε για το έγκλημα των Γλυκών Νερών - «Ειλικρινά, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό» 

Συγκλονισμένος ο Βαγγέλης Παπατζητζές, ο οποίος γνώριζε την Καρολάιν και τον σύζυγό της, σχολίασε στην εκπομπή του ΟΡΕΝ το έγκλημα των Γλυκών Νερών.

«Ήταν σοκ. Δεν ήμασταν φίλοι, φίλοι, ήμασταν γνωστοί. Η Καρολάιν είχε κάνει δύο φορές κατάδυση εδώ στην Αλόννησο και τον Μπάμπη τον είχα γνωρίσει από κοινή παρέα, είχαμε πιεί καφέ. Λέγαμε ένα γεια, που λέμε. Ήταν ακριβώς όπως το λένε όλοι, ένα χαμογελαστό παιδί. Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Και δεν είναι παράξενο, αν έχετε προσέξει όσοι γνωρίζαμε τον Μπάμπη, όλοι έλεγαν τα καλύτερα. Μπορεί η κοινή γνώμη να έλεγε ίσως είναι ο πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά όσοι ήταν κοντά στο ζευγάρι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν αυτό. Κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ειλικρινά, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Δεν ήθελα να το πιστέψω. έχω φίλους που μου έλεγαν "βρε μπας και το έκανε αυτός" και έλεγα παιδιά αποκλείεται αφού τους ξέρω, είναι ήρεμο παιδί. Όντως είναι ήρεμο παιδί. Δεν μπορώ να καταλάβω... Τελικά πίσω από τις κλειστές πόρτες δεν ξέρεις τι γίνεται. Αυτό αποδεικνύεται» δήλωσε ο κ. Παπατζητζές.

«Και οι δύο μεγάλωσαν εδώ στην Αλόννησο. Εγώ την Καρολάιν την γνώρισα στην κατάδυση. Ήταν στους πρόσκοπους και είχαν έρθει για να κάνουν βουτιά. Ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι. Ότι διαβάζετε, είναι ακριβώς έτσι, ένα χαμογελαστό και όμορφο κορίτσι. Ακόμα και για τον πιλότο, όπως τον βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν. Ένα χαμογελαστό παιδί. Αν προσέξατε όλοι όσοι τους γνώριζαν καλύτερα από εμένα, που δεν ήμασταν κολλητοί, όλοι μιλούν για ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Βέβαια ζούσαν μακριά, στα Γλυκά Νερά, την είχε απομακρύνει από τις φίλες της, από την οικογένεια της. Δεν ξέρω αν ήταν ένα σχέδιο, αν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο» τόνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα μυστικά που αποκάλυψε το ημερολόγιο της Καρολάιν