ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: «Κρύος άνθρωπος χωρίς συναισθήματα ο πιλότος» - Στο μικροσκόπιο η σχέση του ζευγαριού

Γλυκά Νερά: «Κρύος άνθρωπος χωρίς συναισθήματα ο πιλότος» - Στο μικροσκόπιο η σχέση του ζευγαριού

Δολοφονία Γλυκά Νερά: «Είναι πολύπλευρη υπόθεση και ίσως στη συνέχεια του δράματος να μάθουμε περισσότερα», υποστήριξε ο Θάνος Ασκητής μιλώντας σε εκπομπή του Mega αναφορικά με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Γλυκά Νερά.

Ο Θάνος Ασκητής επικεντρώθηκε σε δύο στοιχεία: στην εφηβεία της Καρολάιν και το γάμο και το παιδί ως ολοκλήρωση της οικογένειας.

«Η εφηβεία της Καρολάιν ήταν ονειρική, εξιδανικεύει τον πιλότο και τον ερωτεύεται με πάθος. Κι εκείνος δείχνει γοητευμένος από την έφηβη», ανέφερε αρχικά ο κ. Ασκητής, συνεχίζοντας: «Ο γάμος και το παιδί, εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και συσσωρεύονται θυμός, αντίδραση και εχθρότητα. Όλα αυτά είχε ως αποτέλεσμα να γκρεμιστεί όλο αυτό όνειρο».

Ο κ. Ασκητής τόνισε: «Το παιδί, ο κρίκος αυτής της ζωής, γίνεται ο μοιραίος πρωταγωνιστής και μεγαλώνοντας θα δει τον πατέρα της στη φυλακή, ή θα βγει από την φυλακή και ποια θα είναι η σχέση τους; Θα μάθει και για τη μητέρα της κι αντιλαμβάνεστε ότι μπαίνουν πολλά ψυχολογικά κριτήρια διαχείρισης των οικογενειών που θα συμπράξουν για το καλό της μικρής Λυδίας».

«Κρύος άνθρωπος, χωρίς συναισθήματα»

Σχετικά με τον 33χρονο πιλότο ο κ. Ασκητής είπε: «Ο άνθρωπος αυτός είναι κρύος, χωρίς συναισθήματα γιατί θα μπορούσε να το ομολογήσει εξ αρχής. Παίζει θέατρο, νομίζω πως έφτασε να είναι παρατηρητής των γεγονότων και όχι πρωταγωνιστής».

Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία;

Τέλος αναφορικά με το μωρό του ζευγαριού ο κ. Ασκητής ανέφερε: «Η μικρή Λυδία δεν έχει τη δυνατότητα να εγγράψει κ να αντιληφθεί συμπεριφορές. Μπορεί να βίωσε σοκ, ευτυχώς το παιδί δεν μπόρεσε να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Αργότερα θα είναι το πρόβλημα, όταν θα μάθει την αλήθεια».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Θάνος Ασκητής στο Mega:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 406 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 16 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 277 οι διασωληνωμένοι