ΕΛΛΑΔΑ

Σταύρος Μπαλάσκας: Επιτέθηκαν με μπογιές στο σπίτι του

Σταύρος Μπαλάσκας: Επιτέθηκαν με μπογιές στο σπίτι του

Με μπογιές επιτέθηκαν άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης (22/06) στο σπίτι του γνωστού συνδικαλιστή της Αστυνομίας Σταύρου Μπαλάσκα.

Οι δράστες γέμισαν με κόκκινο χρώμα πυροσβεστήρα και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην είσοδο του σπιτιού του συνδικαλιστή.

Σε δηλώσεις του έξω από το ΣΚΑΪ ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι είναι θλιβερό να σε στοχοποιούν ακόμα και συνάδελφοί σου.

Υπενθυμίζεται, πως ο Σταύρος Μπαλάσκας έκανε δηλώσεις για τη δολοφονία της Καρολαϊν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, προκαλώντας σάλο.

Συγκεκριμένα, είχε χαρακτηρίσει «βλάκα» τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο λέγοντας πως αν δεν έπαιζε θέατρο επί 37 μέρες μετά το στυγερό έγκλημα και ενημέρωνε εξ αρχής την Αστυνομία, επικαλούμενος δολοφονία «εν βρασμώ ψυχής», τότε, όπως είπε, θα «γλίτωνε» με 4-5 χρόνια φυλάκισης.

«Είναι βλάκας διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Δείτε μετά το 15ο λεπτό:

Για τις δηλώσεις του διατάχθηκε ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.