ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά – Daily Mail: «Είναι μαλ@@ και επικίνδυνος ο άνδρας μου», έγραφε η Καρολάιν σε ημερολόγιο

Γλυκά Νερά – Daily Mail: «Είναι μαλ@@ και επικίνδυνος ο άνδρας μου», έγραφε η Καρολάιν σε ημερολόγιο

Ένα μυστικό σημειωματάριο επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, φέρνοντας στο φως νέα στοιχεία για τη σχέση της 20χρονης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Δεν είναι μόνο τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης που συνεχίζουν να ασχολούνται καθημερινά με την συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της Καραολάιν Κράουτς από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τα διεθνή Μέσα σε όλο τον κόσμο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, αναφέρονται διεξοδικά μέσα από αναλυτικά ρεπορτάζ στην άγρια δολοφονία, αποκαλύπτοντας μάλιστα και νέα στοιχεία.

Η βρετανική Daily Mail, προχώρησε σε νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις, φέρνοντας στο φως, όπως αναφέρει, ένα μυστικό ημερολόγιο που διατηρούσε η άτυχη 20χρονη. Σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, το ημερολόγιο βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Η εφημερίδα περιγράφει, με τα «μάτια» της Καρολάιν, σκηνές ενός γάμου, που φαινόταν από καιρό ότι δεν πήγαινε καλά, καθώς οι σχέσεις της 20χρονης με τον 32χρονο πιλότο φαίνεται πώς βρίσκονταν σε οριακό σημείο.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό διαρκείας και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να... αποκρυπτογραφήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο.

Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ...»: Ο «Mal... Antras Mou ('My W***** Husband')» εμφανίζεται να περιγράφει τον Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ...» τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία.

Άγνωστο πάντως είναι αν το ρεπορτάζ των Βρετανών μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς, τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως τώρα από τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν περιλαμβάνουν τις πληροφορίες για ένα δεύτερο ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του συζυγοκτόνου στον Κορυδαλλό - Με ποιον μιλά και τι ζητά συνεχώς