ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έτσι βρήκαν την 29χρονη Γαλλίδα - Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό της

Νεκρή Γαλλίδα Κρήτη

Η 29χρονη Βιολέτ Γκιγκανό βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του Ελαφονησίου, όπου εκτιμάται πως είχε πάει για πεζοπορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα, ωστόσο φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν ήταν σε χαράδρα, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και επομένως δεν ήταν τόσο δυσπρόσιτο.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια καθώς δίπλα στο άψυχο σώμα της ήταν τα προσωπικά της αντικείμενα. Εξετάζουν το ενδεχόμενο η 29χρονη να έχασε τον προσανατολισμό της και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες να εξαντλήθηκε. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γλίστρησε, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Στην επιχείρηση για την ανάσυρση της 29χρονης Γαλλίδας από την χαράδρα στην οποία είχε εντοπιστεί νωρίτερα νεκρή, μετείχαν 9 πυροσβέστες με 2 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 3ης ΕΜΑΚ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα στις 21 Ιουνίου έρχεται στα Χανιά μόνη της προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές.

Η ίδια ενοικιάζει ένα αυτοκίνητο και πηγαίνει σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της.

Στη συνέχεια αρχίζει να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο όπου ήξερε ότι διέμενε η 29χρονη αλλά δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Μάλιστα, η ίδια είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Παππάς: «Εντάξει παιδιά, τελείωσε έρχομαι» - Τα πρώτα λόγια κατά την σύλληψή του