ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Μεσαρά: Το ξέσπασμα της μάνας του 39χρονου - «Φονιάδες» ούρλιαζε έξω από τα δικαστήρια

H μητέρα και η σύζυγος του θύματος
H μητέρα και η σύζυγος του θύματος
Creta Post

Έγκλημα στη Μεσαρά: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, όπου ο 27χρονος Ρουμάνος και ο 30χρονος συμπατριώτης του απολογούνται για τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στο Πετροκεφάλι.

«Φονιάδες», ούρλιαζε έξω από τα δικαστήρια η μητέρα του 39χρονου κτηνοτρόφου που εκτελέστηκε από τον 27χρονο Ρουμάνο εργάτη του στο Πετροκεφάλι Μεσαράς.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου η μητέρα του θύματος μαζί με τη χήρα του κτηνοτρόφου άρχισαν να φωνάζουν κοιτώντας το γραφείο που απολογούνταν ο 27χρονος. Σε έξαλλη κατάσταση τόσο η μητέρα όσο και η χήρα άρχισαν να φωνάζουν «φονιά», «σκύλε», ενώ πάνω στην οργή τους άρχισαν να καταριούνται το κράτος, την αστυνομία και τα δικαστήρια.

«Σε βοηθήσαμε, το ευχαριστώ ήταν τούτο; Να τον φας ύπουλα, πισώπλατα. Πού είσαι; Σε βάλανε μέσα;» φώναζε η σύζυγος του 39χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος του 27χρονου δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία αλλά και για ψευδή κατάθεση. Θυμίζουμε πως αρχικά, το βράδυ του εγκλήματος, είχε προσπαθήσει να στρέψει αλλού τις έρευνες της αστυνομίας κάνοντας λόγο για οικονομικές διαφορές του θύματος με άλλον επιχειρηματία της περιοχής. Ο ισχυρισμός αυτός κατέρρευσε από το άλλοθι του δεύτερου, με τον 27χρονο να ομολογεί.

Σε βάρος του 30χρονου, φερόμενου ως συνεργού, έχει ασκηθεί δίωξη για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο δεν διέθετε σχετική άδεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι το πρωί της Παρασκευής