ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίζα Κωχ: Συγκίνησε με το «γιατί;» μετά τον αποχαιρετισμό της στον Μίκη Θεοδωράκη

Μαρίζα Κωχ για τον Μίκη Θεοδωράκη
Συγκίνησε η Μαρίζα Κωχ με το «γιατί;» μετά το αντίο της στον Μίκη Θεοδωράκη
Youtube

Συγκίνησε η Μαρίζα Κωχ με το «γιατί;» μετά το αντίο της στον Μίκη Θεοδωράκη

Η Μαρίζα Κωχ ήταν μια από τις καλλιτέχνιδες που έδωσαν το «παρών» στο «αντίο» στον Μίκη Θεοδωράκη συγκλονίζοντας με το «γιατί;» της μετά τον αποχαιρετισμό στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.

«Ένα γιατί;! Γιατί λείπει η Ελληνική σημαία από το φέρετρο του Μίκη Θεοδωράκη; Ελπίζουμε να μας απαντήσουν» ήταν το συγκινητικό ερώτημα της Μαρίζας Κωχ, μιας τραγουδίστριας που συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Νωρίτερα πριν την είσοδό της στο παρεκκλήσι όπου εκτίθεται μέχρι τις 2 το μεσημέρι σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίκη Θεοδωράκη, η Μαρίζα Κωχ δήλωσε για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη ότι «θα ζει μέσα μας όσο ζούμε και θα δώσουμε εμείς τη σκυτάλη που έδωσε σε εμάς».

Στον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Μίκη Θεοδωράκη έδωσε το «παρών» και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια «πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Στο ίδιο εκκλησάκι ήταν κι ο πατέρας μου για τρεις μέρες». «Ο πατέρας μου και ο Μίκης ήταν παραπάνω από αδέλφια. Σήμερα ξαναζώ την κηδεία του πατέρα μου. Είμαι βαθιά συγκινημένος, έχω βαθιά θλίψη και θέλω να πω, ότι όσο πατάμε ελληνικό χώμα, ο Μίκης θα είναι κοντά μας», είπε ο γιος του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γρηγόρης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Σεμεδο: Τι αναφέρει η μητέρα της 17χρονης- Το μήνυμα στο Instagram του Σεμέδο και τα βίντεο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες - Οι περιοχές που θα πληγούν

Σχολεία-Γκάλοπ: Συμφωνείτε με τo να μένουν ανοικτά τα τμήματα μέχρι να νοσήσει το 50%+1 των μαθητών;