ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση ΤΩΡΑ: Αδιανόητο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Άνοιξε η άνοδος μετά το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Κηφισός μποτιλιάρισμα
Κίνηση ΤΩΡΑ: Σχεδόν ακινητοποιημένα για αρκετά χιλιόμετρα αι στα δύο ρεύματα τα αυτοκίνητα στον Κηφισό – Άνοιξε το ρεύμα ανόδου μετά το τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Κίνηση ΤΩΡΑ: Σχεδόν ακινητοποιημένα για αρκετά χιλιόμετρα και στα δύο ρεύματα τα αυτοκίνητα στον Κηφισό – Άνοιξε το ρεύμα ανόδου μετά το τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής

Σε οδό μαρτυρίου εξελίσσεται η λεωφόρος Κηφισού από νωρίς το πρωί της Παρασκευής μετά το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ύψος της Πέτρου Ράλλη με αποτέλεσμα η τροχαία να διακόψει την κυκλοφορία στην άνοδο για αρκετή ώρα.

Αν και λίγο πριν τις 8 το πρωί η κυκλοφορία στην άνοδο του Κηφισού που μέχρι τότε διεξαγόταν από τον παράδρομο, αποκαταστάθηκε το μποτιλιάρισμα είναι πολύ μεγάλο και επηρεάζει και την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Δείτε την εικόνα της κίνησης λίγο πριν τις 8 το πρωί:

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην κάθοδο του Κηφισού από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι την Πέτρου Ράλλη καθώς στο ύψος του τροχαίου ήταν κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στους υπόλοιπους δρόμους της Αττικής προβλήματα υπάρχουν στην κάθοδο της Κηφισίας, στην Μεσογείων προς το κεντρο της Αθήνας, την Κατεχάκη προς την Κηφισίας αλλά και το λιμάνι του Πειραιά.

Πώς έγινε το τροχαίο στον Κηφισό

Το σοκαριστικό τροχαίο με δύο τραυματίες σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που κατέβαινε προς Πειραιά, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διαχωριστικό, να το περάσει από πάνω και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής.

Ευτυχώς τη στιγμή που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού, γιατί είναι πολύ πιθανόν να είχαμε θρηνήσει θύματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας: Ποιο είναι το χειμερινό ωράριο και τι απαγορεύεται να κάνουμε

Δίκη για βιτριόλι: Το τετ-α-τετ της Ιωάννας με τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή -Tο πρόσωπο «κλειδί»