ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη Πέραμα: Αυτός είναι ο 20χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά

Νεκρός Ρομά στο Πέραμα
Αυτός είναι ο 20χρονος Ρομά που σκοτώθηκε στο Πέραμα
Facebook

Φίλοι του 20χρονου που έπεσε νεκρός μετά τους πυροβολισμούς στο Πέραμα, τον αποχαιρετούν μέσω social media - Τι λένε ο πατέρας του και η γυναίκα του

Σε αναρτήσεις στα social media, με φωτογραφίες αλλά και βίντεο με τον 20χρονο Ρομά προχωρούν τόσο φίλοι όσο και συγγενείς του νεαρού, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από αστυνομικά πυρά κατά την διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα.

Ο πατέρας του 20χρονου μίλησε το πρωί της Κυριακής, στην τηλεόραση του ANT1 τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν και να τον συλλάβουν.

«Θέλω μια Δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνήγησαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια Δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά ήταν πατέρας δύο παιδιών και ενός τρίτου, το οποίο κυοφορεί η γυναίκα του η οποία ανέφερε: «Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρετε, να τον σκοτώσω εγώ». Και προσθέτει κλαίγοντας: «Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Μέλη της οικογένειας, όπως η μητέρα και η αδελφή του, αλλά και φίλοι του νεκρού, που ζητούν χαρακτηριστικά «να πάει στην φυλακή, εκεί να σαπίσει ο δολοφόνος», απειλούν με εκδίκηση και αυτοδικία σε βάρος των αστυνομικών. «Εγώ θα τον σκοτώσω», λέει χαρακτηριστικά η αδερφού του 20χρονου θύματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο μακελάρης της Νέας Ερυθραίας: Το «πειραγμένο» προφίλ στο FB και το προφητικό βίντεο

Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής - Σε ποιες περιοχές θα βρέχει όλη την εβδομάδα

Κι όμως, το έδειξαν: Αυτό είναι το ανάρμοστο πλάvο που οδήγησε στο οριστικό φινάλε του Bachelor