ΕΛΛΑΔΑ

Κορoνοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κορονοϊός
«Θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες»
Intime News

Εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με επιπλοκές του κορονοϊού εισήχθη σήμερα (8/11) ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Ζαμπούκης

«Έχει υποστεί ταλαιπωρία από τον κορονοϊό και πράγματι εισήχθη για νοσηλεία» τόνισε χαρακτηριστικά στο grtimes ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρης Κολιός ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο οποίος «είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, αλλά οπωσδήποτε θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες».

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ζαμπούκης με ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχε ενημερώσει από την περασμένη Πέμπτη (4/11) ότι νόσησε από κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. «Μου την έσκασε ο κορονοϊός. Επιβεβαιώθηκε ότι ήρθα σε επαφή με κρούσμα, έκανα την εξέταση και βγήκα θετικός. Βράζω στον πυρετό, ξερό στόμα και μύτη. Αυτά ως ήπια αντίδραση για τους εμβολιασμένους, φαντάσου τι περιμένει τους μη! Για το πολύτιμο και το εύθραυστο της ζωής, σε άλλη συζήτηση» έγραψε μεταξύ άλλων.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε τη θεραπεία με αντιβίωση που του χορηγήθηκε ωστόσο ο πυρετός επέμεινε με αποτέλεσμα σήμερα να αποφασιστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Άγριο φονικό στο Βόλο: Παραδόθηκε ο άνδρας που σκότωσε την 75χρονη νονά του

Καιρός - Αρναούτογλου: Πτώση της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα - Πού θα βρέξει (vid)