ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στα Ιωάννινα: Έτσι ομολόγησε η 55χρονη τη δολοφονία του συζύγου της - Οι αντιφάσεις

Δολοφονία στα Ιωάννινα: Έτσι ομολόγησε η 55χρονη τη δολοφονία του συζύγου της - Οι αντιφάσεις
Στον εισαγγελέα η 55χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της.
Φωτογραφία αρχείου - Intime

Η 55χρονη δράστης που σκότωσε τον σύντροφό της στα Ιωάννινα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - Πώς ομολόγησε τη δολοφονία - Οι αντιφάσεις και το μαχαίρι

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου αναμένεται να απολογηθεί η 55χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους στα Ιωάννινα.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Αρχικά είχε φανεί πως το θύμα στα Ιωάννινα πέθανε αιφνίδια από φυσικά αίτια, όμως κατά την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε ότι ήταν έγκλημα, καθώς ο 55χρονος έφερε μικρό τραύμα από μαχαίρι κοντά στην καρδιά.

Οι γείτονες είπαν στην αστυνομία ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά κι έτσι ξεκίνησε άμεσα την έρευνα διαπιστώνοντας ότι δράστης είναι η σύντροφος του θύματος. Η γυναίκα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη, καθώς ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε στην αστυνομία το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον άτυχο άνδρα.

«Εγώ το έκανα. Ζητάω συγγνώμη δεν το ήθελα. Για μια ακόμη φορά τσακωνόμασταν. Φώναζε πολύ και του έλεγα να σταματήσει. Εγώ κρατούσα ένα μαχαίρι για να κόψω τυρί. Ο Βασίλης ήρθε από πίσω μου και με ακούμπησε στην πλάτη. Εγώ τρόμαξα και τον χτύπησα χωρίς να το καταλάβω στο στήθος» υποστήριξε η δράστρια μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μετά από την ανάκριση, πολλές αντιφάσεις αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή αποκαλύφθηκε η άγρια δολοφονία του 55χρονου στα Ιωάννινα.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαρρήκτες των… vip: Οι επώνυμοι που έπεσαν θύματα «ποντικών» το 2021

Τραγωδία με την έλευση του 2022: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο στο Ρέθυμνο

Η Ελλάδα «ξόρκισε» με πυροτεχνήματα τον κορονοϊό και υποδέχτηκε το 2022 (pics+vids)