ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση βιασμού της 24χρονης: «Κλειδί» οι τοξικολογικές εξετάσεις – Ανοιχτά και τα ισόβια

υπόθεση βιασμού 24χρονης
Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.
PIXABAY

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης.

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση και τον βιασμό της, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε λάβει υπνωτικά χάπια και αν είχε γίνει υπερβολική χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, κάτι που θα αναβαθμίσει το κατηγορητήριο και θα επεκτείνει τις έρευνες.

Την Την ίδια ώρα ερευνάται εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες του πολυτελούς ξενοδοχείου, προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που κινήθηκαν στους ύποπτους χώρους, αλλά και τις κινήσεις της 24χρονης κοπέλας.

Τι είπε η 24χρονη στις τρεις καταθέσεις της

Η 24χρονη έχει δώσει τρείς καταθέσεις. Οι δύο πρώτες δόθηκαν είναι την Πρωτοχρονιά στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, και η τρίτη στις ανακριτικές αρχές στην περασμένη Παρασκευή.

Στις δυο πρώτες καταθέσεις, η καταγγέλλουσα κατέθεσε ότι ο υπάλληλος γνωστού καφέ, που πλέον έχει απομακρυνθεί, ήταν αυτός που την κάλεσε στο πάρτι, ενώ εκείνη βρισκόταν σε άλλο φιλικό σπίτι. «Στις 04.00 το πρωί φεύγοντας από το ξενοδοχείο διαπίστωσα δεν μπορούσε να οδηγήσει λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο. Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι».

Και πρόσθεσε ότι εκείνοι την κάλεσαν στο δικό τους δωμάτιο και από εκεί και έπειτα δεν θυμάται τίποτα, παρά μόνο ότι είχε ξυπνήσει στις 11:00 το πρωί, όπου υπήρχαν πεταμένα ανδρικά ρούχα γύρω της, ένα χάπι ανδρικής διέγερσης στο τραπέζι, ενώ η ίδια είχε σηκωμένο φόρεμα και δεν φορούσε εσώρουχο.

Όταν εκείνη ξύπνησε επικοινώνησε με το άτομο που την είχε καλέσει στο πάρτι, ο οποίος της είπε να πάει από το σπίτι του, κάτι που δεν έκανε. Ενώ φαίνεται να δέχθηκε μια κλήση και από τον 27χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την ίδια από φωτογραφία που της επιδείχθηκε αλλά και μετά την σύλληψή του. Ο 27χρονος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα, αλλά ισχυρίστηκε πως ότι έγινε με τη συναίνεσή της.

Η 24χρονη στον Ανακριτή φέρεται να έχει αναγνωρίσει δύο ακόμη άτομα, που βρίσκονταν στον χώρο χωρίς να γνωρίζει αν συμμετείχαν και αυτοί στην σεξουαλική κακοποίησή της.

Οι εισαγγελικές Αρχές πρόκειται να καλέσουν για κατάθεση όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ακόμα και τον επιχειρηματία που μπορεί να μην ήταν παρών εκείνο το βράδυ ωστόσο φέρεται να διατηρεί σουίτα ετήσιας μίσθωσης στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, τη μια από τις δυο που διατέθηκαν για τις ανάγκες του πάρτι.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση μπορεί να μην έδειξε ευρήματα κακοποίησης στο σώμα της 24χρονης γυναίκας, όμως τα αποτελέσματα της ιατρικής πραγματογνωμοσύνης δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Εκπρόσωπος αστυνομικών: Η τοξικολογική εξέταση θα κρίνει ακόμα και τα ισόβια

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, τόνισε ότι οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια».

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ εξετάζουν και τα κινητά τηλέφωνα.

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία. Η διεύθυνση ασφαλείας κινείται με μεγάλη μεθοδικότητα. Παίρνει υλικό από ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους», επισήμανε ο κ. Συμεωνίδης.

Τέλος, ανέφερε ότι αν η τοξικολογική εξέταση δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί, όπως είπε και ο δικηγόρος της, θα αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο φτάνοντας μέχρι και τα ισόβια για τους δράστες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Μαρουσάκης: Ξεκινά πρώτο ψυχρό κύμα – Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και -20 βαθμοί Κελσίου

Έκρηξη σε συγκρότημα πολυκατοικίων στη Γλυφάδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα