ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: «Δε θα κάνω πίσω» - Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο (vid)

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: «Δε θα κάνω πίσω» - Αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο
Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών
PIXABAY

Αποφασισμένη να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που τη βίασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη είναι η 24χρονη 

«Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση που μου δείχνουν, την έχω ανάγκη, όσο ποτέ. Θέλω να ενθαρρύνω κάθε μία γυναίκα που βίωσε αντίστοιχο περιστατικό να το καταγγείλει. Δε θα κάνω πίσω, θα συνεχίσω, έχοντας στο πλευρό μου τον δικηγόρο μου για να δικαιωθώ. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Τις τελευταίες μέρες περνώ δύσκολα, αλλά η συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων μου δίνει δύναμη», είπε h 24χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Και συμπλήρωσε: ««Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Λυπάμαι για λογαριασμό τους. Μακάρι να υπάρξει μια δικαίωση, γιατί η πράξη του βιασμού ριζώνει μέσα μας και δε φεύγει ποτέ και τίποτα δεν αλλάζει».

Παράλληλα, πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι στις δύο πρώτες καταθέσεις της η 24χρονη είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο επιχειρηματία, ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι άλλο πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του με καραμπίνα

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του