ΕΛΛΑΔΑ

Πένθος στην Αμφίκλεια: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ευστάθιος Στρογγυλάκος

Πένθος στην Αμφίκλεια: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ευστάθιος Στρογγυλάκος
Το συλλυπητήριο μήνυμα της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή
INTIME NEWS

Μέρα πένθους για το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας μετά την απώλεια του πρώην Δημάρχου, Ευστάθιου Στρογγυλάκου.

Άφησε το στίγμα του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπηρετώντας την περιοχή που αγαπούσε από τη θέση του πρώτου δημότη, την περίοδο 1991-1994, αλλά και ως απλός πολίτης.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή για το θάνατο του Ευστάθιου Στρογγυλάκου:

«"Έφυγε" σήμερα από κοντά μας ο πρώην Δήμαρχος Αμφίκλειας Ευστάθιος Στρογγυλάκος. Ήσυχα, όπως ήσυχος και ήρεμος πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή!

Υπηρέτησε πιστά την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αφοσίωση, αξιοπρέπεια και περίσσια αγάπη για τον τόπο του, αφήνοντας πίσω του πλούσιο έργο αλλά και διδάγματα. Με πρωτοπόρα ματιά και μακροπρόθεσμους στόχους ίδρυσε, κατά τη διάρκεια της θητείας του, Αναπτυξιακή Εταιρεία καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Αμφίκλειας, δίνοντας πληθώρα δυνατοτήτων στο αγαπημένο του χωριό.

Το Δαδί ήταν, για εκείνον, το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας και πίστευε ακράδαντα και όχι αδίκως ότι ο Δήμος του είχε να δώσει πολλά! Για τον λόγο αυτό ασκούσε μόνο καλοπροαίρετη κριτική, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές και πατρική καθοδήγηση. Ήταν από τους Αυτοδιοικητικούς που επικροτούσαν και επιβράβευαν τις προσπάθειες των νεότερων, ενώ οι υποδείξεις του γίνονταν πάντοτε με ευγένεια και αφορούσαν παρεμβάσεις με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr