ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Επιδειξίας έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 10χρονη

Αγρίνιο: Επιδειξίας έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 10χρονη
Όταν η μαθήτρια έφτασε σπίτι της αποκάλυψε τι είχε συμβεί στη μητέρα της
unsplash.com

Αγρίνιο: Σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης

Ένα ακόμη ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Γρηγορίου το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου, όταν 10χρονη μαθήτρια επέστρεφε στο σπίτι της μετά το σχολείο και ένας άνδρας σταμάτησε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, της έπιασε την κουβέντα και ξαφνικά κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιδειξίας φέρεται να είπε στο κορίτσι, «τέτοιο έχουν τ’ αγοράκια», όταν κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Η μαθήτρια που αιφνιδιάστηκε γύρισε την πλάτη της στον άνδρα και το έβαλε στα πόδια για να επιστρέψει σπίτι της, ενώ αυτός δεν την ακολούθησε, έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο.

Όταν η μαθήτρια έφτασε σπίτι της αποκάλυψε τι είχε συμβεί στη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. Από τους αστυνομικούς σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr έχουν γίνει ήδη οι προσαγωγές δύο αδελφών, ως υπόπτων για την υπόθεση, ενώ αναμένονται εξελίξεις σε περίπτωση που κάποιος εξ αυτών αναγνωριστεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Μαξίμου έστειλε λογοτεχνικά βιβλία σε ΕΠΑΛ του Αγρινίου - Τα ζήτησαν με επιστολή στον Πρωθυπουργό

Αγρίνιο: Ο γιος της babysitter φέρεται να ασελγούσε σε 4χρονο αγόρι

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν δύο άτομα με περισσότερα από 10 κιλά κάνναβης

Αγρίνιο: Θετικός στον κορονοϊό βγήκε βόλτα και θα πληρώσει 5.000 ευρώ