ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη λίμνη Παμβώτιδα (pics)

Ιωάννινα: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη λίμνη Παμβώτιδα
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
epiruspost

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στις Αρχές των Ιωαννίνων καθώς ενημερώθηκαν για την ανεύρεση σορού στο λιμανάκι του Περάματος

Άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων. Η σορός έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους καραβιού, την ώρα που αυτό κατευθυνόταν στο λιμανάκι του Περάματος, προκειμένου να δέσει.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Η σορός ανασύρθηκε από τα νερά της λίμνης και θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό καθώς από τους αστυνομικούς δεν εντοπίστηκαν χτυπήματα στη σορό. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχουν παρέλθει και μερικές ημέρες από την στιγμή που ο άνδρας έχασε τη ζωή του.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια όπως και ο χρόνος θανάτου θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση, όπως μεταδίδει το epiruspost.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στη Gallery: