ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη - Κατασχέθηκε Καλάσνικοφ

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη - Κατασχέθηκε Καλάσνικοφ

Άγρια καταδίωξη με μία σύλληψη στα στενά της Νέας Σμύρνης - Αναζητείται ο συνοδηγός

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη καθώς αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να σταματήσει, ωστόσο αυτό τελικά ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 δείχνει τα πρώτα λεπτά αμέσως μετά την κινηματογραφική καταδίωξη και αφού έχει ακινητοποιηθεί το όχημα.

Η καταδίωξη ξεκίνησε επτά λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να σταματήσει για έλεγχο, στην οδό Πλαστήρα.

Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οι δύο άνδρες παρά την ιλιγγιώδη ταχύτητα που ανέπτυξαν δεν δίστασαν να διασχίσουν κεντρικούς δρόμους και στενά στη Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο στην οδό Αδραμυτίου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο συνοδηγός δεν επέβαινε στο όχημα και συνελήφθη μόνο ο 27χρονος οδηγός.

Στο δρόμο, δύο μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα Καλάσνικοφ, το οποίο εστάλη για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε περισσότερα στο debater.gr