ΕΛΛΑΔΑ

Έντεκα χρόνια από τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, του άνδρα που σκότωσαν το 2011 για μια κάμερα

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη είχε συγκλονίσει το 2011 την Ελλάδα
Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη είχε συγκλονίσει το 2011 την Ελλάδα

11 χρόνια από τότε που δολοφονήθηκε ο Μανώλης Καντάρης για μια κάμερα – Η ανάρτηση της κόρης του

Έντεκα χρόνια συμπλήρωνονται σήμερα από τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από τρεις δράστες Αφγανικής καταγωγής οι οποίοι του επιτέθηκαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερά του, με την οποία θα κατέγραφε τον ερχομό του παιδιού του.

Η κόρη του Ανδριάννα Καντάρη, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ξέχασε τον πατέρας της, με το μήνυμά της να συγκινεί: «11 χρόνια από την μαύρη μέρα που έφυγες τόσο άδικα… Η απώλειά σου δεν συνηθίζεται. Η πληγή είναι ακόμη ανοιχτή, αλλά είσαι ακόμα εδώ γιατί η μνήμη σου είναι αθάνατη. Σε κρατάμε εμείς στις καρδούλες μας σαν φυλαχτό».

Το χρονικό της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη

Στις 9 Μαϊου του 2011, λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στον δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.

Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του ήταν ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο, καθώς από ώρα σε ώρα θα γεννιόταν το δεύτερο παιδί τους.

Η μοίρα ωστόσο του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι... Κοντά στον χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις άνδρες που κρατούσαν μαχαίρια, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, του άνδρα που δολοφόνησαν το 2011 για μια κάμερα