ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις διαρρηκτών – Πετούσαν χρυσαφικά από τα παράθυρα

Χαλάνδρι: Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις διαρρηκτών – Πετούσαν χρυσαφικά από τα παράθυρα
Η σύλληψη των δραστών

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οι διαρρήκτες άρχισαν να πετούν από τα παράθυρα κλοπιμαία

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τις συλλήψεις μελών συμμορίας διαρρηκτών, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της πρωτεύουσας, φέρνει στο φως το newsbomb.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Τρίτης τέσσερις Ρομά «άνοιξαν» δύο σπίτια στην οδό Θησέως στο Χαλάνδρι. Οι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από ένοικο διπλανού διαμερίσματος, ο οποίος άκουσε θόρυβο, κατάλαβε τι συμβαίνει και βγήκε έξω. Τότε είδε τους διαρρήκτες να φορτώνουν κλοπιμαία σε αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen (τύπου Polo) και να φεύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ο μάρτυρας ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε τις πινακίδες κυκλοφορίας στους αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν το ύποπτο όχημα να κινείται επί της λεωφόρου Πεντέλης. Τότε ήταν που ξεκίνησε κινηματογραφική καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι διαρρήκτες άρχισαν να πετούν από τα παράθυρα κλοπιμαία (κοσμήματα και χρυσαφικά).

Μάλιστα, φέρονται να έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγουν την ακινητοποίησή τους, ενώ κάποια στιγμή -σύμφωνα με μαρτυρία- επιχείρησαν να εμβολίσουν μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τελικά οι μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες σε σταθμό διοδίων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.