ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Γλέντι με μπουζούκι και Τσιτσάνη στο κελί του – Δείτε το βίντεο

Δημήτρης Λιγνάδης: Γλέντι με μπουζούκι και Τσιτσάνη στο κελί του – Δείτε το βίντεο
Ο Δημήτρης Λιγνάδης διασκέδασε στο κελί του υπό τους ήχους μπουζουκιού
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο Δημήτρης Λιγνάδης διασκέδασε στο κελί του υπό τους ήχους μπουζουκιού

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το κελί των φυλακών Κορυδαλλού στο οποίο κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης και στο οποίο ο σκηνοθέτης που κατηγορείται για βιασμούς φαίνεται να γλεντάει υπό τους ήχους μπουζουκιού και των τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται σε κελί της έκτης πτέρυγας – της αποκαλούμενης και VIP πτέρυγας - των φυλακών Κορυδαλλού.

Μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο κελί του βρίσκονται ένας επίορκος αστυνομικός, ένας κατηγορούμενος για φόνο, ένας έμπορος ναρκωτικών και ένας ληστής ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδράσει από φυλακή.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένει το προσεχές διάστημα την απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει καθώς τόσο οι συνήγοροι των θυμάτων του όσο και η υπεράσπισή του έχουν ολοκληρώσει τις αγορεύσεις τους μετά την πρόταση-«καταπέλτη» του εισαγγελέα που ζήτησε την καταδίκη του σκηνοθέτη και ηθοποιού τρεις από τους τέσσερις βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται και την απαλλαγή του για την τέταρτη υπόθεση, για την οποία ο μηνυτής δεν προσήλθε ποτέ στο δικαστήριο.

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως προχώρησε σε αγωγή κατά των δυο παρουσιαστών για λογαριασμό του εντολέα του. Όπως αναφέρει στη δήλωσή του, δεν υπήρξε κανένα πάρτι στο κελί του πελάτη του.

Σχετικές ειδήσεις