ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: 12χρονος κατήγγειλε κακοποίηση μέσα στο σπίτι του - Στον εισαγγελέα η υπόθεση

Ηράκλειο: 12χρονος κατήγγειλε κακοποίηση μέσα στο σπίτι του - Στον εισαγγελέα η υπόθεση
Εισαγγελία Ηρακλείου
ekriti

Ο 12χρονος πήγε και μίλησε στην Πρόεδρο του Σωματείου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου για τα όσα βιώνει στο σπίτι του, ζητώντας της βοήθεια.

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου μεταβιβάστηκε η καταγγελία του 12χρονου αγοριού από το Ηράκλειο, σύμφωνα με την οποία κακοποιείται από δύο γυναίκες συγγενείς στο σπίτι, προκειμένου να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε να διερευνηθεί αν ευσταθεί.

Η καταγγελία έγινε την περασμένη Τρίτη, από τον 12χρονο προς την Πρόεδρο του Σωματείου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου Μαίρη Παχιαδάκη την οποία βρήκε στην πλατεία Ελευθερίας όπου υπάρχει το περίπτερο με το παζάρι του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NeaKriti, ο 12χρονος είχε ακούσει για το παζάρι του Συνδέσμου ότι αυτές τις ημέρες θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο και αμέσως μετά το σχολείο, αντί να πάει σπίτι του, όπου κατά την μαρτυρία του προς την Πρόεδρο του Συνδέσμου βιώνει μια προβληματική κατάσταση, μετέβη στην πλατεία Ελευθερίας.

Έτσι, βρήκε την Μαίρη Παχιαδάκη και της εκμυστηρεύτηκε τον «Γολγοθά» του. Άναυδη η πρόεδρος των Σωματείων Μαίρη Παχιαδάκη άκουσε το παιδί να εξιστορεί το καθημερινό μαρτύριο που όπως ισχυρίζεται ζει, ζητώντας της βοήθεια.

Ρόλο θα αναλάβουν κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι, ενώ αν υπάρχουν και ποινικά αδικήματα για τα καταγγελλόμενα πρόσωπα θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σοβαρές καταγγελίες φτάνουν στα χέρια του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και του ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας. Η ανάγκη όμως και μόνο ενός μικρού παιδιού να αναζητήσει βοήθεια, έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση.