ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μάλωσε με τον πατέρα της και κρεμάστηκε από παράθυρο ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Μάλωσε με τον πατέρα της και κρεμάστηκε από παράθυρο ΙΧ
Η 18χρονη τσακώθηκε με τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη
Thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του πατέρα της μετά από καυγά, εκείνος πάτησε το γκάζι με συνέπεια η κόρη του να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί

Στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας οδηγήθηκε η υπόθεση μιας 18χρονης, η οποία τσακώθηκε με τον πατέρα της κι εκείνος δεν επέδειξε καμία πατρική στοργή. Αντιθέτως, θα μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά, ακόμα και θανάσιμα το παιδί του, που γλίτωσε τα χειρότερα. Η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του πατέρα της μετά από καυγά, εκείνος πάτησε το γκάζι με συνέπεια η κόρη του να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Οπως αναφέρει το thestival.gr, χθες (10/11) η 18χρονη από τη Λιβύη καβγάδιζε με τον πατέρα της στη μέση του δρόμου στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ενώ καβγάδιζαν, εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει. Ξαφνικά η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου, προφανώς για να μην επιτρέψει στον πατέρα της να φύγει από το σημείο, θεωρώντας ότι η κίνηση αυτή θα τον απέτρεπε. Ωστόσο, ο πατέρας, αντί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, επιτάχυνε με συνέπεια η νεαρή να συρθεί και να πέσει στο οδόστρωμα.

Αμεσα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με την κοπέλα να διακομίζεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει ένα ελαφρύ τραύμα στο γόνατο και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.