ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο» - Τι λέει ο πατέρας 15χρονου

Θεσσαλονίκη: «Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο» - Τι λέει ο πατέρας 15χρονου
Ο πατέρας του 15χρονου μαθητή περιγράφει καρέ καρέ πώς χτύπησαν τον γιο του στη Θεσσαλονίκη

Ο πατέρας του 15χρονου μαθητή περιγράφει καρέ καρέ πώς χτύπησαν τον γιο του στη Θεσσαλονίκη

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση ξυλοδαρμού που κατήγγειλε 15χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε στις 24 Οκτωβρίου, ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 15χρονος υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στο στέρνο, με συνέπεια να χρειαστεί να νοσηλευθεί ένα 24ωρο σε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Κατά την ίδια καταγγελία στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν τουλάχιστον 10 άτομα, μεγαλύτερης ηλικίας, μαθητές του σχολείου.

Το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου, ο πατέρας του 15χρονου μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, μίλησε στην εκπομπή του OPEN, «Ανοιχτή Επικοινωνία» δίνοντας εικόνα για το πώς έγινε η επίθεση στον γιο του.

«24 Οκτωβρίου πήγε το παιδί κανονικά στο σχολείο και στις 10 το πρωί με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “μπαμπά με χτύπησαν”. Σε δέκα λεπτά πήρα έφτασα στο σχολείο, μπήκα στο γραφείο και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Είχε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι από κλωτσιές και μπουνιές και ρώτησα αμέσως “τι έγινε;”. Μου λέει “μπαμπά είχαμε δίωρο κενό, καθόμασταν μαζί με τον συμμαθητή μου στο προαύλιο μέσα στο σχολείο. Ξαφνικά αισθανθήκαμε έκανε ντου από 10-15 άτομα και μου λέει ο συμμαθητής μου τρέχα”. Ο γιος μου δεν μπόρεσε να τρέξει, ο συμμαθητής του γλύτωσε και έπιασαν τον γιο μου και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο. Με χίλια ζόρια προσπάθησε να αποφύγει διάφορα, πήγε στον διευθυντή, του είπε το περιστατικό, λέγοντας του παράλληλα “θέλω να πάρω τον μπαμπά μου τηλέφωνο”. Ο Διευθυντής το μόνο που είπε ήταν “κάτσε λίγο να το ελέγξουμε μόνοι μας και αν χρειαστεί παίρνεις και τον μπαμπά σου”» περιέγραψε.

Σχετικές ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: 23χρονος χρωστούσε, τον απήγαγαν και τον απειλούσαν

Θεσσαλονίκη: Μάλωσε με τον πατέρα της και κρεμάστηκε από παράθυρο ΙΧ

Θεσσαλονίκη:Αυτός είναι ο 49χρονος που «έγδυνε» σταθμευμένα αυτοκίνητα