ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα στη Μεσογείων: Στη Μονάδα του πήγαινε ο 28χρονος Αρχισμηνίας

Δυστύχημα στη Μεσογείων: Στη Μονάδα του πήγαινε ο 28χρονος Αρχισμηνίας

Ο άτυχος 28χρονος στην προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα

Θλίψη στην Πολεμική Αεροπορία για τον ξαφνικό χαμό του 28χρονο Αρχισμηνία που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε δυστύχημα που σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Ο 28χρονος στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα το δρόμο για να πάει στην Μονάδα του παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα.

Τραγική ειρωνεία ήταν πως το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε στρατιωτικός, ο οποίος τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας είχε φύγει νωρίς το πρωί από το σπίτι του στην περιοχή του Νέου Ψυχικού για να πάει στην 114 Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρετούσε. Επειδή είχε καθυστερήσει, έτρεχε για να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο και να φτάσει εγκαίρως στη Μονάδα του, στην Τανάγρα.

Στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα, παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο φαντάρος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα όπου παρασλύρθηκε εκ νέου από έτερο διερχόμενο ΙΧ. Ο άτυχος αρχισμηνίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό όπου λίγη ώρα μετά κατέληξε καθώς έφερε βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Σε ανακοίνωσή της η Πολεμική Αεροπορία αναφέρει τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Αρχισμηνίας (ΤΗΓ) Α.Τ., 28 ετών, που υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ μετέβαινε στη Μονάδα του».

Την ίδια στιγμή συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γυναίκας για το τραγικό δυστύχημα. Η ίδια μιλώντας στον Alpha ανέφερε: «Στο μεταξύ ακούσαμε τα φρεναρίσματα που γίνανε εδώ μπροστά και μετά από λίγο είδαμε τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα. Μάθαμε ότι ο άνθρωπος κατέληξε».

Ο 24χρονος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος επέβαινε σε όχημα του στρατού, τραυματίστηκε επίσης από το τροχαίο και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα Μεσογείων: Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας ο νεκρός

Τραγωδία στη Μεσογείων: Πεζός παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

Τρομακτικό τροχαίο στη Μεσογείων: Παράσυρση πεζού από δύο IX – Σε κρίσιμη κατάσταση