ΕΛΛΑΔΑ

Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ξεχωριστές Βασιλόπιτες με απίθανες γεύσεις!

Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ξεχωριστές Βασιλόπιτες με απίθανες γεύσεις!

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ξεχωρίζουν για την παράδοσή τους σε χειροποίητα γλυκά με αυθεντικές συνταγές από τη Μικρά Ασία, για το ανοιχτό παρασκευαστήριό τους σε κάθε κατάστημα όπου μπορείς να δεις πως φτιάχνεται το γλυκό που θα απολαύσεις, αλλά και για τις πλούσιες επιλογές που μας προσφέρουν.

Αυτή τη φορά λοιπόν, φέρνουν τη βασιλόπιτα του νέου έτους σε τρεις εκδοχές. Δύο πιο παραδοσιακές, που αξίζει να δοκιμάσεις και μία γεύση… έκπληξη!

Βασιλόπιτα η παραδοσιακή: Διάλεξε ποια για το οικογενειακό τραπέζι

Η βασιλόπιτα είναι κάτι σαν το πρώτο γλυκό του χρόνου. Αποτελεί μία παράδοση με σπιτικές γεύσεις και φρέσκα υλικά, τα οποία έχουν καταχωρηθεί στο μυαλό και την καρδιά μας ως γιορτινά, όπως είναι το καρύδι και φυσικά η σοκολάτα. Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ προτείνουν παραδοσιακή βασιλόπιτα κέικ καρύδι με επικάλυψη σοκολάτας. Ο λόγος για ένα αφράτο κέικ με γεύση πορτοκάλι, που ενισχύει το μαγευτικό άρωμά της, και κομμάτια καρύδι με επικάλυψη σοκολάτας. Μάλιστα έχεις την επιλογή της επικάλυψης με λευκή ή μαύρη σοκολάτα.

Για κάποιους όμως βασιλόπιτα σημαίνει τσουρέκι και για τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ τσουρέκι σημαίνει πολίτικο. Η βασιλόπιτα τσουρέκι πολίτικο μ’ εκείνη τη λαστιχωτή υφή και την έντονη γεύση (και το αντίστοιχο άρωμα) μαστίχας είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν η βασιλόπιτα του 2023 να είναι τσουρέκι.

Βασιλόπιτα Red Velvet: Η πιο γιορτινή επιλογή

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έκαναν τη διαφορά φέτος τα Χριστούγεννα και πρότειναν μελομακάρονα RED VELVET με επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Η συγκεκριμένη πρόταση αγαπήθηκε πολύ από το κοινό κι έτσι προέκυψε η ιδέα για την αντίστοιχη βασιλόπιτα RED VELVET. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η ομάδα των Ζαχαροπλαστείων πήρε την απόφαση να εντάξει τη συγκεκριμένη πρόταση στις δύο παραδοσιακές βασιλόπιτες δημιουργώντας ένα γιορτινό κέικ… πρόκληση!

RED VELVET κέικ με cranberry, φιστίκι Αιγίνης κι επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Γιατί τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ πραγματοποιούν τα γλυκά που ονειρευόμαστε και βάσει αυτού δίνουν από σήμερα μία υπόσχεση για το 2023, που θα αφορά στη βασιλόπιτα χωρίς ζάχαρη.

Εταιρική βασιλόπιτα: Κάντε την παραγγελία σας από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ παρασκευάζουν με αγάπη τη βασιλόπιτα για την επιχείρησή σας, στη γεύση αλλά και την ποσότητα που επιθυμείτε ανάλογα με τα στελέχη της εταιρείας. Κάντε σήμερα την παραγγελία σας για την εταιρική βασιλόπιτα του 2023 και προετοιμαστείτε για μία χρονιά γεμάτη γλύκα, θετική ενέργεια και πολλή τύχη!

Online παραγγελία: Για να παραγγείλεις τη βασιλόπιτά σου online

Παράγγειλε online τη βασιλόπιτα του 2023 εύκολα και γρήγορα. Διάλεξε ανάμεσα στις τρεις γεύσεις, που προτείνουν για φέτος τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και… καλή χρονιά!

Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

https://www.konstandinidis.com/

https://www.instagram.com/konstandinidis/

https://www.facebook.com/zaxaroplasteiakonstandinidis