ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Σάλος με καταγγελία γυναίκας για τον σύζυγό της – Της χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα

Βόλος: Σάλος με καταγγελία γυναίκας για τον σύζυγό της – Της χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα
Pixabay

Ένα αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας διαδραματίστηκε στον Βόλο, όπου ένας 40χρονος συνελήφθη για επίθεση στην 39χρονη σύζυγό του. Η γυναίκα κατήγγειλε την άσκηση βίας εναντίον της, αναφέροντας πως ο σύζυγός της την χτυπούσε στο πάτωμα με το κεφάλι.

Την είδηση έφερε στο φως η ιστοσελίδα MagnesiaNews, η οποία αναφέρει πως η 39χρονη δέχθηκε την επίθεση από τον 40χρονο σύζυγό της την Τετάρτη, πλην όμως δεν πήγε απευθείας στο νοσοκομείο έτσι ώστε να μην αφήσει μόνο του το ανήλικο παιδί της οικογένειας. Η γυναίκα, ωστόσο, όταν πήγε στην Αστυνομία κατέθεσε πως ο άνδρας της επιτέθηκε λεκτικά, την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι σε αυτό.

Ο 40χρονος, από την πλευρά του, ανέφερε πως δεν θυμάται τι διαδραματίστηκε παρά μόνο τον διαπληκτισμό και τίποτα παραπάνω. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο 40χρονος ζήτησε αναβολή, από τη στιγμή που δεν υπήρχε ιατρικό πιστοποιητικό για τις βλάβες που προκλήθηκαν στη γυναίκα.

Η 39χρονη, ωστόσο, πήγε στο Δικαστήριο και εκεί ζήτησε να βρεθεί ένας τρόπος έτσι ώστε να μην προχωρήσει η διαδικασία, να μην καταδικαστεί ο σύζυγό της αλλά να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Εν τέλει, το Δικαστήριο έδωσε αναβολή για να αρχίσει το ζευγάρι την ποινική διαμεσολάβηση,