ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο ένας μηχανοδηγός του εμπορικού τρένου ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο ένας μηχανοδηγός του εμπορικού τρένου ετοιμαζόταν να παντρευτεί
Intime

Από τη σφοδρή σύγκρουση του επιβατηγού με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη σκοτώθηκαν οι μηχανοδηγοί και των δύο τρένων και άτομα προσωπικού, ενώ συνολικά οι νεκροί ξεπερνούν τους 40.

Αδιανόητη είναι η τραγωδία στα Τέμπη, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους το προσωπικό των τρένων και μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σφοδρή σύγκρουση του επιβατηγού με το εμπορικό τρένο σκοτώθηκαν οι μηχανοδηγοί και των δύο τρένων και άτομα προσωπικού, ενώ συνολικά οι νεκροί ξεπερνούν τους 40.

Ο ένας μηχανοδηγός του εμπορικού τρένου, ηλικίας 31 ετών, που σκοτώθηκε από τη σύγκρουση ετοιμαζόταν να παντρευτεί τους επόμενους μήνες, αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο άτυχος άνδρας είχε σπουδάσει Μηχανολογία.

Όπως αναφέρεται, η οικογένειά του έχει ήδη πάει στη Λάρισα και έδωσε DNA για την ταυτοποίηση της σορού του. Επίσης, ένας συνάδελφός του εξήγησε ότι η διαδικασία που ακολουθείται όταν διασταυρώνονται δύο τρένα είναι η εξής: Προηγείται πάντα το επιβατηγό.

Αυτό όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν συνέβη. Μάλιστα, το ένα τρένο πήγαινε με ταχύτητα 160 χλμ/ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες.