ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας - Πώς κινούνται τα ΜΜΜ λόγω της απεργίας

Κίνηση: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας - Πώς κινούνται τα ΜΜΜ λόγω της απεργίας
Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας προς την Βουλή, που θα πραγματοποιήσουν συνδικάτα και εργατικά κέντρα.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστήμιου και στην οδό Σταδίου.

Κίνηση δεν παρατηρείται στους δρόμους του λεκανοπεδίου παρά την ακινητοποίηση όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Απεργία ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν τα μέσα σήμερα (08/03)

Ακινητοποιημένα θα μείνουν και σήμερα, τρένα και προαστιακός μετά τις αποφάσεις των σωματείων εργαζόμενων της Ηellenic Train να συνεχιστεί η απεργία στον σιδηρόδρομο.

Ακινητοποιημένα επίσης είναι λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση στις 13:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Απόφαση να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου, πήραν και οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ. Ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση των σωματείων τους τα μέσα σταθερής τροχιάς θα κινηθούν κανονικά από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα. Ο λόγος που θα λειτουργήσουν τις 6 ώρες είναι για να διευκολύνουν τη μετακίνηση των διαδηλωτών στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Έτσι λοιπόν ο μόνος τρόπος όσοι εργάζονται ή έχουν να μετακινηθούν γενικότερα είναι να επιλέξουν τις ώρες που θα λειτουργεί το Μετρό, το ΗΣΑΠ και το Τραμ.