ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Αισιοδοξία για τον 15χρονο που τραυματίστηκε ενώ ήταν σε ηλεκτρικό πατίνι

Καλαμάτα: Αισιοδοξία για τον 15χρονο που τραυματίστηκε ενώ ήταν σε ηλεκτρικό πατίνι

Η μητέρα του 15χρονου, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την φίλη του που οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι που παρασύρθηκε, ανέφερε ότι περιμένει να ξυπνήσει το παιδί της

Διασωληνωμένος στο ΚΑΤ συνεχίζει να είναι ο 15χρονος τραυματίας, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ, ενώ ήταν πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στην Καλαμάτα με την αγωνία για την κατάσταση της υγείας του να κορυφώνεται.

Η μητέρα του 15χρονου, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την φίλη του που οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι που παρασύρθηκε, μίλησε στο MEGA και, όπως ανέφερε, περιμένει να ξυπνήσει το παιδί της.

«Θα τον ξυπνήσουν σιγά σιγά, μειώνονται τα φάρμακα και θα ξυπνήσει. Ακόμα έχω αγωνία να τον δω, έχω αγωνία να μάθω ότι ξύπνησε, άνοιξε τα ματάκια του. Αυτή είναι η όλη υπόθεση».

Όταν είδε το αυτοκίνητο, το παιδί, εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, έκανε μία κίνηση προς τα δεξιά, που όμως δεν ήταν ικανή να αποτρέψει την παράσυρση. Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, με την κατάσταση του 15χρονου να εμπνέει αρχικά ανησυχία.

Η 15χρονη, που οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι, παραμένει σε κατάσταση σοκ. «Πονάνε τα κοκαλάκια της, η σπονδυλική της στήλη και το κεφάλι της. Δεν της βρίσκουν κάτι στο κεφάλι αλλά είναι χτυπημένο και έχει μόνο γρατζουνιές, μώλωπες», λέει η μητέρα της.

Το χρονικό του ατυχήματος των παιδιών με ηλεκτρικό πατίνι

Το ατύχημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου στην Καλαμάτα.

Από την σύγκρουση το πατίνι μαζί με το αγόρι κατέληξαν κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Και τα δυο παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και πιθανό εσωτερικό αιμάτωμα. Μετά τις εξελίξεις αυτές οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή του 15χρονου σε νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, Τετάρτη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.