ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος Μαροκινός παρενόχλησε κοπέλα δίπλα στον σύντροφό της

Άγριος ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος Μαροκινός παρενόχλησε κοπέλα δίπλα στον σύντροφό της
thestival.gr

Μεθυσμένος Μαροκινός παρενόχλησε κοπέλα και ο Έλληνας σύντροφός της αντέδρασε αμέσως. Στον καβγά μπλέχτηκαν κι άλλοι αλλοδαποί με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου και να τραυματιστούν ο 30χρονος Έλληνας και ο Μαροκινός δράστης

Άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26/6 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε έναν μεθυσμένο Μαροκινό και έναν Έλληνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr ένας Μαροκινός σε κατάσταση μέθης παρενόχλησε μια κοπέλα μπροστά από κατάστημα ψιλικών, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί.

Ο σύντροφός της αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις από τον μεθυσμένο Μαροκινό. Τότε εκείνος έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Ο 30χρονος αμύνθηκε και κατάφερε να απομακρύνει τον Μαροκινό, προστατεύοντας την κοπέλα του. Στη συνέχεια επενέβησαν κι άλλοι αλλοδαποί, οι οποίοι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το ψιλικατζίδικο και ξυλοφόρτωσαν τον Μαροκινό.

Κάτοικοι που βρίσκονταν στη γειτονία μόλις άκουσαν τις φασαρίες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και πέρασαν χειροπέδες στον Μαροκινό, ο οποίος έβριζε και φώναζε. Διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 30χρονο Έλληνα που δέχτηκε την επίθεση αλλά και στον δράστη. Το θύμα μαζί με την κοπέλα του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν μήνυση κατά του Μαροκινού.

Δείτε το βίντεο από το thestival.gr, τη στιγμή που ο Μαροκινός δέχεται επίθεση από τον αλλοδαπό: