ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 55χρονης - Στο ίδιο σπίτι σκότωσαν και την αδερφή της

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 55χρονης - Στο ίδιο σπίτι σκότωσαν και την αδερφή της

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αστυνομικών για την διαλεύκανση της δολοφονίας τους 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα με την 55χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Πάτρα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της 55χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Και τα στοιχεία που έρχονται στο φως δείχνουν ότι είχε δολοφονηθεί και η αδερφή της. Πιο συγκεκριμένα, στις 19 Ιουλίου 2016 στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλο όροφο, όπου χθες βρέθηκε δολοφονημένη η 55χρονη, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη- τότε- αδελφή της.

Τότε η 53χρονη γυναίκα διεκομίσθη από το σπίτι της της οδού Μπουκαούρη 4 στην Πάτρα (εκεί που βρέθηκε χθες δολοφονημένη και η αδελφή της) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι τις 27-7 του 2016 όταν και άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αστυνομικών για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία από τον χώρο του σπιτιού και λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 55χρονη.